Galaxy Ring з’явився у програмі Samsung Wearable

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З’являється все більше ознак того, що Samsung працює над розумним кільцем під назвою Galaxy Ring, яке може вимірювати показники вашого здоров’я та фізичної форми. Наразі виявлено ще одне свідчення, що вказує на майбутній запуск Галактичного Кільця.

В останній версії програми Galaxy Wearable з’явився новий значок, що нагадує кільце. Такого значка раніше не було у програмі Galaxy Wearable. Таким чином цілком можливо, що південнокорейська фірма працює над розумним кільцем і тестує його через додаток Galaxy Wearable.

Хоча про Galaxy Ring поки що мало що відомо, ходять чутки, що його можна носити на пальцях, відстежувати тренування, вимірювати частоту серцевих скорочень, відстежувати сон і робити інші речі. Очікується, що Galaxy Ring дебютує на початку наступного року разом із серією Galaxy S24 під час заходу Galaxy Unpacked 2024.

Більшість доступних зараз розумних кілець не належать відомим брендам. Таким чином, якщо Samsung представить смарт-кільце наступного року, вона матиме хороший шанс революціонізувати ринок завдяки існуючій екосистемі мобільних продуктів та величезному маркетинговому бюджету. Однак для того, щоб це сталося, кільце повинно мати надійну та точну можливість відстеження стану здоров’я та фітнесу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тим не менш, Galaxy Ring також може поглинути частину продажів Galaxy Watch від Samsung, оскільки і розумне кільце, і розумний годинник може робити майже одне й те саме. Більш того, Galaxy Ring може бути дешевшим за Galaxy Watch, оскільки перший не має екрана, GPS і деяких інших функцій.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.