HUAWEI Watch GT 4: два розміри, режим кіберспорту та 25 000 циферблатів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HUAWEI оголосила про випуск четвертого покоління флагманського смарт-годинника WATCH GT. Він отримав оновлений дизайн і розширені функції моніторингу стану здоров’я та фізичної форми. Годинники пропонуються у двох розмірах з абсолютно різними стилями.


HUAWEI WATCH GT 4 у 46-мм виконанні має строгий восьмикутний дизайн, тоді як 41-мм версія більше нагадує ювелірну прикрасу. На вибір користувачів доступно кілька різних забарвлень: WATCH GT 4 46 мм представлені у варіанті з коричневим шкіряним, зеленим плетеним, чорним каучуковим, а також сталевим ремінцями. Модель 41 мм пропонується з двоколірним ремінцем, металевим ремінцем з міланським плетінням або білим шкіряним. Крім того, для кастомізації доступно більш ніж 25 000 циферблатів.

У HUAWEI WATCH GT 4 реалізовано технологію моніторингу здоров’я TruSeen 5.5+, яка оснащена алгоритмом поліпшення багатоканального сигналу на основі методу глибинного машинного навчання. Завдяки цьому користувачі зможуть отримувати на 30% точніші результати вимірювань показників здоров’я серцево-судинної системи навіть під час вимірювань під час тренувань або в умовах з низькою температурою навколишнього повітря.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлена технологія TruSleep 3.0 надає актуальні рекомендації щодо поліпшення якості нічного відпочинку. Крім того, годинник також підтримує функцію контролю дихання під час сну, здатну виявляти збої та надавати користувачам додаткову інформацію про роботу їхньої дихальної системи.

Для дівчат передбачена функція контролю менструального циклу 3.0, яка аналізує фізіологічні показники (пульс під час сну, температуру тіла, частоту дихання та інші) і прогнозує дати циклу.

Годинник підтримує нову версію кілець активності, новий застосунок “Будь у формі”, а також перероблену функцію відстеження місця розташування на основі глобальної навігаційної супутникової системи. Нові кільця активності надають наочну щоденну статистику рухів, включно з кількістю спалених калорій, тривалістю тренувань і годинами активності. Для стимуляції користувачів закривати всі три кільця активності, у смарт-годиннику передбачена система нагород. Виробник також додав понад 100 спортивних режимів, включно з падел-тенісом і кіберспортом. Новий додаток “Будь у формі” надає дані про стан здоров’я в режимі реального часу, даючи змогу користувачам контролювати споживання калорій.

Дводіапазонний чип визначення місця розташування глобальної навігаційної супутникової системи забезпечує на 30% вищу точність визначення місця розташування порівняно з попередніми версіями. Крім того, годинник підтримує функцію швидких відповідей на повідомлення, надає стороннім додаткам доступ до музики та навігаційних функцій. HUAWEI WATCH GT 4 підтримують під’єднання до пристроїв під управлінням Android та iOS і можуть працювати до 2 тижнів без підзарядки. У продаж новий годинник надійде 4 жовтня. Ціна моделі WATCH GT 4 41 мм і 46 мм стартує від 250 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.