Нові AirPods Pro отримали підтримку Lossless Audio для Vision Pro і додатковий пилозахист

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що нові AirPods Pro із зарядним кейсом USB-C, як і раніше, належать до другого покоління AirPods Pro, навушники мають кілька інших нових функцій.

У своєму пресрелізі компанія Apple повідомила, що оновлені AirPods Pro другого покоління підтримуватимуть 20-бітний звук без втрат із частотою 48 кГц і наднизьку затримку під час під’єднання навушників до нової гарнітури Apple Vision Pro, яку буде випущено на початку 2024 року.

“Коли на початку наступного року в США з’явиться Apple Vision Pro, користувачі зможуть насолоджуватися найдосконалішим у галузі бездротовим звуком за допомогою нових AirPods Pro для виняткових розваг, ігор, дзвінків FaceTime і багато чого іншого”, – заявила Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple також зазначила, що оновлені AirPods Pro мають додатковий захист від пилу за стандартом IP54 як для самих навушників, так і для зарядного кейса.

Оновлені AirPods Pro доступні для замовлення в США вже сьогодні за ціною $249. У роздрібних магазинах вони з’являться з п’ятниці, 22 вересня. Apple не продає окремо зарядний кейс з інтерфейсом USB-C і зняла з виробництва AirPods Pro з кейсом Lightning. Стандартні AirPods третього покоління і AirPods Max поки не оновлювалися.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.