Apple випустила Apple Watch Series 9 з новим чипсетом, збільшеною автономністю і яскравими кольорами корпусу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У рамках сьогоднішньої презентації “Жага до чудес” компанія Apple представила новий смарт-годинник Apple Watch Series 9, який зберіг звичний багатьом дизайн, але отримав масштабне оновлення апаратної частини.

Новинка все також доступна у двох розмірах – 41 і 45 мм. При цьому виробник запевняє, що новий OLED-екран став удвічі яскравішим за попередню модель. Показник пікової яскравості досягає 2000 ніт.

Головною зміною став новий чип S9. Він забезпечує помітний приріст продуктивності та знижене енергоспоживання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також у цьому поколінні збереглися всі датчики для моніторингу стану здоров’я, включно з ЕКГ, пульсометром, пульсоксиметром, термометром, а також функціями виявлення падіння і нерегулярного пульсу.

Тепер можна керувати годинником за допомогою спеціальних жестів пальцями – торкатися екрана не потрібно. Функція отримала назву Double Tap.

Алюмінієва версія годинника отримала п’ять стильних забарвлень: чорне, бежеве, сріблясте, рожеве і червоне. Сталеві доступні в золотому, сріблястому і чорному кольорах.

У цьому поколінні Apple зробила годинник ще більш екологічно чистим. Вони поставляються в нових коробках, які стали меншими. Також компанія відмовилася від шкіряних і силіконових ремінців на користь тканинних із нового матеріалу під назвою FineWoven. З хороших новин – версії Hermes теж будуть, але вже не зі шкіри.

Apple Watch Series 9 вже доступні для попереднього замовлення в деяких країнах, а в продаж девайс надійде в п’ятницю, 22 вересня, за ціною від $399.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.