У мережі з’явилися знімки нових ремінців для Apple Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що компанія Apple представить абсолютно нову лінійку ремінців FineWoven для Apple Watch, виготовлених зі штучних матеріалів, і, як стверджується, на цих зображеннях ми вперше бачимо, який вигляд має один з таких офіційних ремінців.

На знімках (вище і нижче), отриманих від колекціонера прототипів пристроїв Kosutami, зображений один з офіційних ремінців для Apple Watch, який описується як легкий, тонкий і гладкий.

Як стверджується, ремінці виготовлені з переробленого нейлону і поліестеру з шовковим плетінням. Можливо, Apple вибрала ці матеріали для того, щоб здаватися екологічною і одночасно скоротити викиди вуглекислого газу в атмосферу за рахунок використання замінників шкіри на тканинній основі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними Kosutami, ремінці також матимуть покриття, стійке до бризок, хоча самі вони не є повністю водонепроникними.

За словами автора витоку, Apple створила шість колірних варіантів ремінців FineWoven, але на сьогоднішньому заході представить тільки три з них. Точні кольори наразі залишаються невідомими.


Kosutami також уточнив, що ремінці FineWoven виготовлятиме той самий виробник, що й ремінці для AppleWatch Ultra, а матеріали, як стверджується, поставлятимуться з Японії.

Попередні чутки говорили про те, що Apple збирається виключити шкіряні варіанти з асортименту чохлів для iPhone. Як і у випадку з ремінцями FIneWoven для Apple Watch, за чутками, Apple також планує випустити чохли для iPhone зі штучної шкіри під тією ж назвою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.