Розкрито подробиці про смарт-кільце Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними популярного інсайдера Ice Universe, компанія Samsung має намір у найближчому майбутньому випустити розумну каблучку.

Деякі джерела вважають, що анонс пристрою відбудеться цього року, а інші як терміни презентації називають січень 2024 року. Нібито каблучку представлять разом із флагманськими смартфонами серії Galaxy S24.

Очікується, що каблучка називатиметься Samsung Curio. Хоча Samsung офіційно не підтвердила це, заявка на цей товарний знак була подана компанією.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найімовірніше, пристрій буде оснащено датчиками ЕКГ і ФПГ для моніторингу серцевого ритму і температури тіла користувача. Крім того, передбачається, що в кільці буде реалізовано можливість бездротового зв’язку для взаємодії з екосистемою продуктів Samsung для розумного будинку.

З огляду на ціни аналогічних смарт-кілець, можна припустити, що гаджет Samsung не буде дешевим. Він, імовірно, коштуватиме від 299 доларів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.