Samsung готується до анонсу бюджетні навушники Galaxy Buds FE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південнокорейський бренд розкрив офіційну назву майбутніх недорогих навушників до офіційного анонсу.

Німецький підрозділ Samsung випадково опублікував на своєму сайті офіційне керівництво для нових бездротових навушників Galaxy Buds FE.


Документ розкриває деталі конструкції та деякі технічні характеристики пристрою. Зображення демонструють схожість дизайну зі старими бездротовими навушниками, але при цьому на зовнішньому боці нової моделі розташована поліпшена сенсорна панель. Також у кожному навушнику є по два мікрофони для шумозаглушення під час дзвінків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і передбачалося, Samsung Galaxy Buds FE – це трохи урізана версія Galaxy Buds2 Pro, але з активним шумозаглушенням і глянцевим зарядним кейсом.

Очікується, що Samsung представить навушники Galaxy Buds FE разом із недорогим флагманом Galaxy S23 FE найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.