У мережі з’явилися фотографії підроблених акумуляторів MagSafe з портом USB-C

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У соціальних мережах з’явилися фотографії підроблених акумуляторних блоків MagSafe з портом USB-C замість Lightning, що, можливо, є натяком на підготовку до випуску такого аксесуара компанією Apple.

Існуючий наразі зарядний блок MagSafe є широко поширеним контрафактним аксесуаром, проте більшість доступних на сьогоднішній день копій оснащені портом Lightning. На останній серії знімків, розміщених у соціальній мережі X (колишній Twitter) і Weibo, зображені ті самі копії, але з портом USB-C.

Очікується, що вся лінійка iPhone 15 вперше відмовиться від Lightning і буде оснащена портом USB-C, а протягом наступного року Apple планує впровадити USB-C в інші пристрої та аксесуари. Наразі незрозуміло, чи планує компанія випустити нову версію акумулятора MagSafe з портом USB-C, але очікується, що разом із виходом лінійки iPhone 15 вона випустить й інші аксесуари, наприклад, зарядний кейс для AirPods Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останньому випуску подкасту The MacRumors Show Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що компанія Apple має намір перейти на USB-C у всій своїй лінійці аксесуарів до наступного року, включно з, ймовірно, і акумуляторами. Судячи з усього, перехід буде відносно швидким, як і перехід на роз’єм Lightning з його появою в 2012 році.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.