Ціни на Samsung Galaxy Tab S9 FE в Європі потрапили в мережу, підвищення неминуче

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Samsung скоро випустить планшети Galaxy Tab S9 FE і Tab S9 FE+, і ціни знову просочилися в мережу. У попередніх звітах передбачалася ціна, близька до ціни звичайної серії Galaxy Tab S9 в Індії, а сьогодні ми дізналися, що в Європі також можуть спостерігатися аналогічні ціни.

Galaxy Tab S9 FE з 11-дюймовим дисплеєм і 6/128 ГБ пам’яті коштуватиме 549,99 євро, а більший 12,4-дюймовий Galaxy Tab S9 FE+ з 8/128 ГБ пам’яті коштуватиме 749,99 євро.

Ціни можуть відрізнятися в різних країнах Європейського Союзу через різні податки і тарифи, але це відправна точка, навколо якої роздрібні торговці встановлюватимуть свої власні ціни. Вартість меншого Tab S9 FE у 550 євро аналогічна ціні, що раніше просочилася в Індії, у 63 000 індійських рупій – обидві суми дорівнюють приблизно 600 доларам, що більше, ніж ціна 12,4-дюймового Galaxy Tab S7 FE у 529 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Передбачається, що планшети Fan Edition стануть дешевшою альтернативою серії Galaxy Tab S9 – обидва варіанти, як повідомляється, оснащені чіпсетом Exynos 1380, який не такий потужний, як Snapdragon 8 Gen 2. Нам ще належить дізнатися більше про Tab S9. Серія FE – Samsung не призначила дату анонса цієї лінійки, навіть незважаючи на те, що опублікувала сторінки підтримки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.