OLED-екран і 4 ТБ пам’яті: витік про новий iPad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За наявними відомостями, компанія Apple планує впровадити OLED-екрани в iPad Pro у 2024 році. З чуток, разом із цією модернізацією компанія запропонує для цих планшетів ще й варіант із 4 ТБ пам’яті.

Нинішні моделі iPad Pro вже пропонують до 2 ТБ пам’яті за преміальною ціною. Перехід зі 128 ГБ на 2 ТБ коштує 1100 доларів. З появою варіанта з 4 ТБ пам’яті Apple, найімовірніше, зажадає ще вищу ціну, яка може сягнути вартості деяких моделей MacBook Pro, особливо з урахуванням можливості підключення до стільникової мережі.

Очікується, що прийдешні OLED-моделі iPad Pro будуть оснащені чіпом M3. Логічно, що модель з об’ємом пам’яті 4 ТБ буде приваблива переважно для користувачів, яким потрібен великий об’єм пам’яті та які віддають перевагу більш легкому і тонкому форм-фактору, ніж у MacBook.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проте, обмеження в iPadOS і гнучкість передачі даних можуть зробити Mac більш привабливим для деяких користувачів.

Очікується, що виробництво варіантів OLED iPad Pro об’ємом 4 ТБ буде вкрай обмеженим через нішевий попит, і Apple може також розглянути можливість збільшення об’єму оперативної пам’яті в цих варіантах з вищим об’ємом пам’яті.

Однак, ця інформація заснована на чутках, майте на увазі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.