Топ-5 причин відмовитися від Apple Watch Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Шикарні Apple Watch Edition у золоті, які американська компанія випустила багато років тому, не зайшли користувачам. Натомість у 2022 році компанія представила модель Watch Ultra, яка виявилася популярною серед фанатів смарт-годинників.

Але у спортивного гаджета з титановим корпусом є мінуси, і ми постараємося Вас розповісти.

Наш експерт місяць тому зняв “ультру” з зап’ястя і більше не повертався до них. Автор перерахував 5 причин, чому він відмовився від преміального носимого гаджета.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По-перше, годинник потрібно заряджати щодня. Це проблема будь-яких Apple Watch, але після релізу Ultra здавалося, що пристрій має більш жирну батарейку. З’ясувалося, що пристрій потрібно все одно кидати на зарядку раз на 1-2 дні. Ще смарт-годинник прив’язаний до зарядної шайби – підживити його енергією від інших аксесуарів не вийде.

Apple Watch Ultra – розрив. Дуже зручні і довго тримають, але є і мінуси

По-друге, здоровий годинник заважає працювати за ноутбуком. Сід помітив, що на корпусі його MacBook почали з’являтися потертості. “Тож відмова від Аpple Watch ще й зберегла товарний вигляд мого ноутбука. Здорово, я вважаю”, – підсумував журналіст. По-третє, автор турбувався за зовнішній вигляд девайса. Пристрій дуже дорогий, тож замість кайфу ти кілька разів на день перевіряєш, чи не посадив на екран або корпус подряпину або скол.

По-четверте, сповіщення від годинника постійно відволікають: “На день я підкидаю зап’ястя до очей сотні разів. Цей рух настільки увійшов у звичку, що навіть після відмови від Аpple Watch перші дні машинально піднімав руку”. Ця проблема пов’язана не тільки з Ultra, а й з будь-яким розумним годинником.

По-п’яте, Мікк Сід зрозумів, що в просунутому годиннику занадто багато опцій, які він не використовує. Для довідки: Watch Ultra мають суперяскравий дисплей, спеціальний режим роботи для дайверів і бігунів на довгі дистанції, покращений GPS-датчик, спеціальну кнопку Action. Сенс віддавати 80K за годинник, якщо будеш використовувати його тільки для перегляду часу та сповіщень?

Звичайно, можна зовсім відмовитися від розумного годинника, але ми пропонуємо взяти дещо дешевше. Так, будь-які доступні Amazfit можуть показувати час і сповіщення, збирати дані про активність і мають жирну батарейку. Наприклад, Amazfit GTS 2 mini GPS за 3000 грн або Amazfit Pop 3R. Тим, кому шкода 40 тисяч, але потрібен захищений годинник, пропонуємо монструозні Amazfit T-Rex 2 – вони обійдуться в 8 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.