Представлено прозорий кейс для AirPods Pro, який кращий за оригінал у всьому

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проєкт був створений компанією Pillonel. Їхня робота не тільки повертає прозору естетику гаджетів минулих років, а й робить AirPods Pro ремонтопридатними.

Навушники від AirPods Pro – це передовий пристрій із чудовим звуком і зручною екосистемою. Але коли справа доходить до їхнього ремонту, у простих користувачів є один шлях – до сервісного центру. Зокрема це стосується випадків, коли гарантійне обслуговування закінчилося.

На це звернув увагу консультант зі створення прототипів апаратного забезпечення Кен Піллонел і створив свою версію кейса для “яблучних” навушників. Він роздрукував на 3D-принтері деталі зарядного чохла. Замість пластику використовувалася фотополімерна смола.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тривалий процес полірування і покриття лаком зробили гаджет прозорим, так щоб усю начинку було видно буквально на долоні. Всі елементи з’єднання змінили засувки на маленькі болтики і футляр у будь-який момент можна розібрати за допомогою простої викрутки.

Внутрішня електроніка, включно з модулем для бездротового заряджання, залишилися майже без змін. Від себе Кен Піллонел замінив роз’єм Lightning на USB-C.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.