У базі даних Bluetooth з’явилися натяки на нові Apple Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тижні компанія Apple внесла в базу даних продуктів Bluetooth оголошення про підсистему watchOS 2023. Хоча в цьому немає нічого дивного, лістинг дає змогу припустити, що Apple готується до запуску нових моделей Apple Watch у вересні, як це відбувається щороку.

У тексті оголошення немає жодних подробиць. Поточні моделі Apple Watch Series 8, Apple Watch SE і Apple Watch Ultra підтримують Bluetooth 5.3.

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, цього року серед нових моделей Apple Watch будуть Series 9 і друге покоління Ultra. Він очікує, що обидві моделі будуть оснащені чипом S9, що забезпечує більш високу продуктивність. Також ходять чутки про нові колірні рішення, включно з рожевим кольором для Series 9 і темнішим титановим оздобленням для наступної моделі Ultra. Вихід третього покоління Apple Watch SE очікується не раніше вересня 2024 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Загалом, очікується, що цього року нові Apple Watch являтимуть собою незначні оновлення порівняно з моделями поточного покоління. Серйозніші зміни очікуються у 2024 або 2025 році, оскільки, за словами Гурмана, Apple планує випустити так звані Apple Watch X з більш тонким дизайном і, можливо, новою магнітною системою кріплення ремінця.

Apple повинна представити Series 9 і друге покоління Ultra разом з iPhone 15 на заході, який, як очікується, відбудеться у вівторок, 12 вересня. Офіційного анонсу цього заходу поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.