Xiaomi представила дешеву «розумну» доріжку для ходьби WalkingPad

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На краудфандінгу Xiaomi в Китаї стартував збір коштів на компактну доріжку для ходьби WalkingPad. Вона підтримує автоматичне керування швидкістю і легко складається для зберігання.

Реклама

WalkingPad виглядає як звичайна бігова доріжка, хоча на ній особливо не побігаєш. Діапазон швидкостей складає від 0.5 до 6 кілометрів на годину – це максимум швидкий крок. Конструкція розрахована на навантаження до 90 кг, розміри полотна складають 1200×415 мм. Новачкам виробник рекомендує вибирати режим фіксованої швидкості, яку можна регулювати за допомогою бездротового пульта з комплекту. В автоматичному режимі доріжка прискорюється, якщо користувач переміщається до переднього краю, і сповільнюється, якщо «плестися в хвості».

xiaomi-walkingpad-gif.gif

Новинка підтримує синхронізацію з додатком Mi Home. Вона інтегрується в систему «розумного будинку», і на тому ж телевізорі Xiaomi під час тренування може відображатися поточна статистика. Після заняття WalkingPad можна скласти навпіл і засунути під диван. Товщина доріжки в складеному стані складає всього 12.9 см, є коліщатка для зручного транспортування.

На китайському ринку WalkingPad можна замовити за 1699 юанів або близько $ 271.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоXiaomi

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: