Власник Apple Watch розповів, як зробити годинник ідеальним. Усього дві зміни — і девайс не впізнати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із власників Apple Watch розмістив у мережі розгорнутий пост про те, як можна зробити годинник ідеальним. Дискусія розгорнулася на форумі MacRumors.

Користувач форуму з ніком VinegarTasters розповів, що саме йому не подобається в Apple Watch незалежно від їхньої моделі. По-перше, невеликий дисплей відбиває будь-яке бажання ним користуватися, а по-друге, низька автономність дуже втомлює, тому що доводиться заряджати годинник кожні 1-2 дні.

Власник Apple Watch пропонує наступне рішення:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Щоб збільшити автономність , Apple повинна дозволити розміщувати акумулятор у ремінцях. Для цього потрібно лише вивести контактну групу в місцях кріплень. Як варіант, автор пропонує розбити акумулятор на кілька тонких «банок» і вбудувати їх у ремінець на кшталт браслета.
  • Компенсувати маленьку діагональ дисплея Apple Watch користувач пропонує проекцію. Apple повинна вбудувати невеликий проектор усередині годинника, щоб можна було виводити картинку на стіну, долоню або будь-яку іншу поверхню. Мета – за необхідності збільшити розмір зображення хоча б до габаритів смартфона. Включити проекцію пропонується жестом чи звуком. Інший варіант – бездротова передача зображення з Apple Watch на розумні сонцезахисні окуляри.

Думки коментаторів у гілці обговорення розділилися. Більшість вважає, що все це зайве: заряджати годинник щодня в сучасному світі простіше простого, а дисплей годинника не призначений для тривалої взаємодії. Але є й ті, хто згоден із автором. До речі, автономність Apple Watch дійсно хвилює людей, інакше б ось такі браслети не з’являлися на світ.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.