Обсяг пам’яті Vision Pro може бути більшим, ніж у більшості iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Скільки місця для зберігання даних потрібно просторовому комп’ютеру? Ймовірно, більше, ніж у більшості iPhone, якщо вірити даним, отриманим під час практичного розроблення.

Як повідомляє iPhoneSoft, Apple Vision Pro має 1 ТБ локальної пам’яті. Обсяг пам’яті, як повідомляється, можна подивитися в додатку “Налаштування” гарнітури на visionOS.

З огляду на те, що ми знаємо про Vision Pro наразі, не дивно, що Apple, можливо, планує надати гарнітурі змішаної реальності куди більший обсяг вбудованого простору. Це місце, найімовірніше, знадобиться для застосунків, мультимедіа та проєктів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія позиціонує Vision Pro як окремий комп’ютер, а використання того ж чипа M2, що і в лінійках iPad Pro і Mac, означає, що обчислювальної потужності для неї буде достатньо.

Однак завжди є ймовірність, що апаратне забезпечення для розробників і фінальна версія Vision Pro, яку Apple випустить, не матимуть ідентичних характеристик.

Apple може продавати версії на 256 ГБ за ціною “від” і пропонувати версії на 512 ГБ і 1 ТБ за ще вищою вартістю.

Наразі в лінійці MacBook Air чип M2 поєднується з накопичувачами об’ємом до 2 ТБ. Хоча єдина конфігурація Vision Pro, ймовірно, є найпростішим способом реалізації цього пристрою. Важко уявити, що Apple не запропонує дорожчу версію за більші гроші.

Apple підтвердила, що гарнітура вартістю $3500 працюватиме на чипі M2 і матиме до 2 годин автономної роботи, однак інші специфікації на даний момент практично не відомі.

Apple Vision Pro надійде в продаж у США на початку 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.