Xiaomi представила Redmi Pad SE – дешевий планшет для невимогливих користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi розширила асортимент продукції Redmi новим планшетом під назвою Redmi Pad SE. Це злегка спрощена версія моделі Redmi Pad, представленої на ринку минулого року.

Корпус Redmi Pad SE виконаний з металу, і є досить тонким. Його товщина становить лише 7.36 міліметра, а вага – 478 грамів. Новинка доступна в трьох кольорах: сірому, фіолетовому та м’ятно-зеленому.

Планшет оснащений 11-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1920 x 1200 пікселів і стандартним співвідношенням сторін 16:10. Заявлена динамічна частота оновлення 30-90 Гц, максимальна яскравість 400 ніт і підтримка 8-бітного кольору.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Усередині знаходиться чип Qualcomm Snapdragon 680, який виробляється за 6-нанометровим техпроцесом. Він складається з восьми ядер, найпотужніше з яких працює на тактовій частоті 2.4 ГГц. Залежно від конфігурації планшет отримає 4, 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті (LPDDR4X) і 128 гігабайт вбудованої пам’яті eMMC 5.1. Підтримуються карти MicroSD до одного терабайта.

Що стосується камер, то фронталка має роздільну здатність 5 МП і підтримує запис відео з роздільною здатністю Full HD (30 кадрів за секунду). На задній панелі розміщений 8-мегапіксельний об’єктив з діафрагмою f/2.0 і автофокусом. Однак на спалах китайцям бюджету не вистачило.

Час автономної роботи Redmi Pad SE забезпечується акумулятором на 8000 мАг з дуже повільною зарядкою – всього 10 Вт (через роз’єм USB-C), а за якість звуку відповідають чотири динаміки з сертифікатом Dolby Atmos. Операційна система – Android 13, поверх якої працює користувацький інтерфейс MIUI 14.

Ціна і дата виходу

Xiaomi заявила, що Redmi Pad SE надійде в продаж у Європі з 15 серпня. Буде доступно три конфігурації:

  • 4/128 ГБ за 199 євро.
  • 6/128 ГБ за 229 євро.
  • 8/128 ГБ за 249 євро.

За офіційною інформацією, ніяких офіційних аксесуарів, таких як стилус, клавіатура або чохол, поки не планується. Однак сумісні сторонні продукти напевно будуть доступні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.