Найкращі бюджетні бездротові навушники 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не у всіх є можливість витратити десятки тисяч на пару новітніх AirPods від Apple. Однак на ринку представлено безліч дешевих бездротових навушників, які, з огляду на їхню низьку вартість, перевершують усі очікування.

Але купівля дешевих навушників може виявитися мінним полем, оскільки ніколи не можна точно знати, що саме ви отримаєте, особливо якщо це китайський бренд, про який ви ніколи не чули.

Можна стверджувати, що ви отримуєте те, за що платите, але насправді це не так, і ми знайшли кілька чудових продуктів за значно нижчими цінами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб позбавити вас головного болю, пов’язаного з пошуком пари Bluetooth-навушників, які вражають не тільки ціною, ми зібрали кілька наших улюблених бездротових навушників. Наші експерти протестували всі ці варіанти, тому ви можете бути впевнені, що отримаєте дійсно вигідну пропозицію.

1. Anker Soundcore Life A2 NC – найкращі загалом

Якщо у вас не дуже обмежений бюджет, то вам справді буде важко знайти найкращі бездротові навушники за такі гроші.

Можливо, вони мають трохи дешевий на дотик корпус і не оснащені функцією автоматичної паузи, але ці недоліки значною мірою затьмарюються чудовим виконанням і напрочуд широким набором функцій.

Крім потужних басів, навушники A2 мають чудове шумозаглушення з трьома попередніми налаштуваннями для різних умов, а застосунок пропонує налаштування еквалайзера. Додайте сюди сенсорне управління і тривалий час роботи від акумулятора, і ви зрозумієте, що в цих навушниках мало що може не сподобатися.

Це найкращі бюджетні бездротові навушники з шумозаглушенням.

2. Google Pixel Buds A – найкращі “розумні” функції

Перебуваючи у верхній частині бюджетного ринку, Pixel Buds A мають деякі недоліки, які можуть змусити вас звернути увагу на інші пристрої. Насамперед це відсутність функції шумозаглушення та обмежений час автономної роботи, хоча тут допоможе швидка зарядка.

Проте найдешевші навушники Google припадуть до смаку тим, хто шукає щось відмінне від конкурентів. Вони зручні та забезпечують хорошу якість звуку, але саме інтелектуальні функції виділяють їх із загального ряду.

У них вбудований помічник Google Assistant, є функція розпізнавання вух, функція Fast Pair, адаптивний звук, переклад у реальному часі та багато іншого.

3. Xiaomi Redmi Buds 4 Pro – ANC і бездротова зарядка

Ми давно є шанувальниками Redmi Buds, і слідом за відмінною моделлю 3 Pro, Redmi Buds 4 Pro – це ще одна надійна пропозиція.

Завдяки зміненому дизайну навушників вони дуже зручні під час тривалого прослуховування, а функція активного шумозаглушення також поліпшена, хоча все ще відстає від деяких конкурентів.

У них, як і раніше, присутні функції преміум-класу, які рідко зустрінеш за такою ціною, включно з бездротовою зарядкою і підтримкою Hi-Red Audio завдяки LDAC.

Неприємно, що для деяких функцій потрібен додаток, але це теж не рідкість для навушників. Загалом, це ще одне вигідне придбання від Xiaomi.

4. Nothing Ear (Stick) – найкращий відкритий дизайн

Чи підходять вам навушники Nothing Ear (Stick), залежить від того, що ви шукаєте. Вони не є заміною моделі Ear (1).

Посадка і рівень комфорту дуже вражають для “напіввставної” конструкції без силіконових насадок для фіксації. Вони також добре звучать без необхідності підлаштовувати їх під себе, хоча Ear (1), безумовно, пропонують більш якісний звук.

Нам подобається інноваційний і цікавий корпус, навіть якщо в ньому немає бездротової зарядки. Варто також зазначити, що тут немає шумозаглушення, але якщо вам потрібні навушники для тривалої роботи без втоми і з об’ємним звуком, за якого ви можете певною мірою чути навколишні предмети, то ці навушники можуть стати ідеальним варіантом.

5. Huawei FreeBuds 5i – найкраще Hi-Res аудіо

Компанія Huawei продовжує пропонувати чудові бездротові навушники за бюджетними цінами, і FreeBuds 5i мають вражаючу кількість функцій за свою ціну.

На чолі списку – підтримка Hi-Res Audio через популярний кодек LDAC від Sony, який зазвичай використовується в дорожчих навушниках. Якість звуку хороша, є адаптивне шумозаглушення, хоча деякі конкуренти пропонують вищу продуктивність у цій галузі.

Проте якість звуку гідна, FreeBuds 5i зручні, а час автономної роботи також досить великий. Бездротова зарядка відсутня, тому зверніть увагу на Xiaomi, до того ж корпус не найміцніший, але Huawei додала захист від води за стандартом IPX4, що є кроком вперед порівняно з 4i.

Загалом, це дуже хороша пара недорогих бездротових навушників.

6. Asus ROG Cetra – найкращі для ігор

Можливо, ви навіть не знаєте, що Asus випускає справжні бездротові навушники, але по них і не скажеш, що компанія в цій справі новачок. Хоча навушники Cetra входять у лінійку Republic of Gamers (ROG), вони є чудовим доступним варіантом практично для всіх.

Якість звучання дуже хороша, звук насичений, детальний, а баси просто приголомшливі. Обидва режими активного шумозаглушення ефективно блокують зовнішні шуми, але дуже приємно, що є можливість посилити звук навколо вас.

Однак незручні сенсорні елементи управління, які використовуються для переходу між цими режимами, викликають невдоволення, а більша частина вражаючих функцій застосунків прихована під неінтуїтивним дизайном. Але завдяки великому часу автономної роботи і дуже зручній посадці ці бюджетні навушники заслуговують на увагу.

7. OnePlus Buds Z2 – найкращі за комфортом

Незважаючи на те, що Buds Z2 трохи дорожчі за попередню модель, вони значно поліпшили свої характеристики і заслуговують на увагу, якщо ви маєте в своєму розпорядженні достатній бюджет. Вони, як і раніше, дуже зручні, а в застосунку можна перевірити їхню посадку.

Однак із телефонами OnePlus навушники працюють краще, оскільки такі функції, як Dolby Atmos і зниження затримок, є ексклюзивними. Проте, в них є безліч смарт-функцій, таких як Fast Pair, підключення декількох пристроїв, розпізнавання носіння і сенсорні елементи управління, які можна налаштувати.

Крім того, якість звуку і ANC на висоті, а час автономної роботи може бути тривалим, якщо не використовувати шумозаглушення занадто часто.

8. Mobvoi Earbuds ANC – доступний ANC і голосове управління

Отримання активного шумозаглушення за ціною менше 2 000 гривень є рідкістю, тому навушники Mobvoi Earbuds виділяються на тлі інших моделей.

І хоча робота ANC не вражає уяву, тут також є корисний режим Sound Pass-Through, тож навушники можна не просто ввімкнути або вимкнути. Якість звуку загалом гідна, можна також використовувати голосові команди і сенсорне управління, останнє особливо незвично для цієї ціни.

Регулювання гучності відсутнє, що дуже шкода, а час автономної роботи навушників становить не більше трьох годин.

9. Jabra Elite 4 – найкращий режим прозорості

Компанія Jabra певною мірою повторює колишні рішення, і Elite 4, на жаль, коштують дорожче за своїх попередників.

Однак компанія додала активне шумозаглушення і гідний ANC, включно з найкращим режимом прозорості, який ми пробували серед бюджетних пристроїв, тому можна сказати, що підвищення ціни певною мірою виправдане.

Час роботи від акумулятора становить до 28 годин, до того ж у комплекті з навушниками та чохлом, а застосунок Jabra є одним із найкращих, включно з дуже корисним еквалайзером. Більш висока ціна означає, що на ринку з’явилася сильна конкуренція з боку Google, OnePlus і Nothing.

10. Tronsmart Oynx Ace Pro – найкращий час автономної роботи

Якщо в списку ваших побажань до бездротових навушників ви бачите насамперед такі слова, як “неймовірно дешеві і довговічні”, то Onyx Ace Pro від Tronsmart стануть відмінним придбанням. В автономному режимі вони можуть працювати шість годин, а з урахуванням чохла – 36 годин.

Вони мають хороші звукові характеристики, зручність, а також режим Gaming Mode, що забезпечує хорошу синхронізацію з телефоном (що також допомагає при перегляді потокового відео).

Безсумнівно, це вигідна покупка, ціна якої нижча, ніж у багатьох конкурентів, але вони не виправдовують своєї назви “Pro”: у них немає шумопоглинання та інших типово професійних функцій, таких як бездротова зарядка.

Як уже говорилося, купити недорогі бездротові навушники дуже складно через перенасиченість ринку. Щоб не помилитися з вибором пари, ми пропонуємо вам кілька порад щодо купівлі, які відповідають на основні запитання.

Запитання, які часто ставлять

1. Чого очікувати від бюджетних бездротових навушників?

Головне, що вам потрібно зробити, – це виправдати свої очікування. Бюджетні бездротові навушники завжди поступатимуться дорожчим флагманським моделям, щоб досягти зниження ціни.

Звісно, у них можна знайти такі преміальні функції, як активне шумозаглушення (ANC), сенсорне керування, бездротове заряджання, розпізнавання носіння, підтримка цифрового помічника та багато інших.

Можливо, в одній парі ви зможете отримати кілька з них, але малоймовірно, що ви отримаєте всі, тому вам доведеться вирішити, які з них для вас найважливіші.

2. Яка марка бюджетних бездротових навушників є найкращою?

На ринку бюджетних бездротових навушників обрати бренд дещо складніше. Тут є кілька знайомих назв, а також безліч менш відомих китайських брендів, які поступаються великим іменам.

Тож, незважаючи на те, що тут можна побачити такі бренди, як Google, Jabra та Huawei, є й інші, і не варто скидати їх з рахунків лише тому, що ви ніколи не чули їхніх назв.

Такі компанії, як Xiaomi, Anker і Mobvoi, випускають гідні продукти, і, якщо ви сумніваєтеся, прочитайте наші повні огляди цих продуктів. Наша команда експертів піддає кожну пару ретельному тестуванню, щоб ви не купили невдалий пристрій.

3. Скільки я маю витратити на бюджетні бездротові навушники?

Ми не можемо відповісти на це запитання прямо.

У цій статті завжди представлений діапазон цін, оскільки ми сподіваємося, що тут знайдеться щось для будь-якого бюджету, а наше оперативне відстеження вартості дасть вам змогу знайти найдешевші ціни.

Звичайно, слід пам’ятати, що чим менше ви витратите, тим більша ймовірність того, що ви отримаєте нижчу якість і меншу кількість функцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.