Дизайнер показав, який вигляд має мати нова PlayStation Portable Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перша портативна консоль Sony PlayStation Portable, що вийшла в далекому 2004 році, стала абсолютним хітом серед любителів ігор і зробила революцію у сфері кишенькового геймінгу.

З релізом PlayStation 5 у 2020 році в мережі з’явилася інформація, що компанія готує нову портативку, але нещодавня демонстрація засмутила більшу частину фанатів платформи. Наступником легендарної PSP став планшет на Android з прикрученим геймпадом DualSense. Ба більше, Project Q Lite навіть не може самостійно запускати ігри, а всього лише стрімить їх по мережі з вашої PS5.

Тепер дизайнер-ентузіаст Тіаго Гуларт (Thiago Goulart) показав, яку портативку від Sony ми всі чекали.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На представлених рендерах ми бачимо якийсь гібрид Steam Deck і PSP. Концепт отримав стандартне розташування кнопок і стіків, а також ергономічну форму для довгих ігрових сесій.

Можливо, керівництво Sony все-таки прислухається до геймерів і коли-небудь випустить справжнього наступника PSP, який зможе запускати ігри хоча б рівня PS4. Тим паче ті ж Steam Deck і Asus ROG Ally вже довели, що портативні консолі цілком здатні запускати важкі проєкти рівня Cyberpunk 2077.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.