Huawei FreeBuds SE 2: Нове покоління навушників тепер доступне на світовому ринку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навушники Huawei FreeBuds SE 2 тепер доступні на світовому ринку, за інформацією порталу Huaweicentral. Ці пристрої були представлені китайським споживачам у попередньому місяці. Біла версія Huawei FreeBuds SE 2 вже доступна для попереднього замовлення в Колумбії за ціною 299 900 колумбійських песо (приблизно 3 000 грн). Поставки почнуться з 22 серпня. Також очікується, що найближчими тижнями Huawei FreeBuds SE 2 з’являться на інших світових ринках.

Вага кожного навушника становить лише 3,8 грама, а зарядний кейс важить 33 грами. Порівняно з першим поколінням FreeBuds SE, яке мало вищу вагу – 5,1 грама на кожен навушник і 35,6 грама для кейса, нова модель стала легшою. При повній зарядці навушники здатні працювати до 9 годин, а з урахуванням зарядного кейса – до 40 годин. Виробник стверджує, що всього 10 хвилин зарядки забезпечують три години роботи. Навушники Huawei FreeBuds SE 2 підтримують Bluetooth 5.3 і мають ступінь захисту від пилу та бризок IP54.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.