Топ-4 класних нововведення AirPods в iOS 17

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Apple готує дуже багате на нові функції оновлення — iOS 17. Ми вже багато розповідали про фішки цієї ОС, але дещо нове в ній з’явиться не тільки для iPhone, а й для AirPods. Більшість нововведень порадує власників AirPods Pro 2, але є дещо і для всіх моделей.

  • Адаптивне аудіо. Це пакет функцій для AirPods Pro 2, який зробить використання навушників зручнішим. Він поєднує «шумодав» та «прозорість» в один режим. що сам регулює інтенсивність придушення звуків. Розпізнавання діалогу приглушить медіа та збільшить гучність голосу співрозмовника, якщо з вами хтось заговорить, а персоналізована гучність підлаштовуватиме будь-який контент саме під ваше оточення та сприйняття.
  • Мікрофон. Користувачі AirPods 3, AirPods Pro та AirPods Max можуть увімкнути та вимикати мікрофон під час розмови, затиснувши «ніжку» навушника (або утримуючи Digital Crown у випадку з Max).
  • Автоперемикання. Власники AirPods Pro 2 точно помітять, що автоперемикання навушників між пристроями в iOS 17 стало набагато швидшим і стабільнішим.
  • Темний режим. Тепер спливаючі вікна при підключенні будь-яких моделей AirPods також відображаються в темному режимі, якщо він включений в iOS 17 або новіший.

Для використання всіх перерахованих функцій, крім останньої, вам потрібно буде оновити не тільки iPhone до iOS 17, а й прошивку AirPods.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.