Apple Watch Series 9 практично не відрізнятимуться від поточних моделей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple Watch Series 9 “практично не зміняться” порівняно з поточною моделлю, за винятком поліпшення продуктивності, стверджує автор витоку в Weibo під ніком Instant Digital.

У своєму повідомленні, опублікованому сьогодні, він підтвердив інформацію про те, що Apple Watch Series 9 не отримають значного оновлення. Судячи з усього, оновлення буде зосереджене на модернізації ядер чипа S-серії, що забезпечить помітне підвищення продуктивності, але в іншому пристрій буде фактично таким же, як і Apple Watch Series 8.

Процесори S6, S7 і S8 в Apple Watch Series 6, Apple Watch Series 7, Apple Watch Series 8, другому поколінні Apple Watch SE і Apple Watch Ultra практично ідентичні. Усі ці чіпи оснащені 32 ГБ пам’яті та двоядерними процесорами з ідентифікатором T8301. Коли компанія Apple представила S6 в Apple Watch Series 6, вона востаннє заявила про продуктивність своєї останньої лінійки смарт-годинників, зазначивши, що цей процесор дає змогу застосункам запускатися на 20% швидше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

S6, S7 і S8 засновані на базі Apple A13 Bionic з лінійки iPhone 11 і виробляються за 7-нм техпроцесом. Починаючи з чипа A14 Bionic у 2020 році Apple перейшла на 5-нм техпроцес.

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, чип S9 буде заснований на A15 Bionic. Новий чип може значно підвищити продуктивність і ефективність, збільшити швидкість запуску додатків і потенційно поліпшити час автономної роботи. Очікується, що крім Apple Watch Series 9 чип S9 стане ключовим елементом оновлення другого покоління Apple Watch Ultra, яке вийде пізніше цього року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.