Чому варто купити новий Xiaomi Pad 6: потужний планшет на процесорі Snapdragon 870

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Планшети вже давно стали такою категорією пристроїв, які купуються не просто на 2-3 роки, як смартфони, а на 4-5 років. Хоч деякі компанії і намагаються зробити з них гаджети для роботи, але здебільшого використовуються вони для перегляду фільмів, читання книг і серфінгу в інтернеті. Але чи є сенс у такій ситуації переплачувати за дорогі iPad, якщо можна знайти планшет значно дешевше і при цьому анітрохи не гірший за характеристиками. Xiaomi Pad 6 якраз і є такою моделлю.

Тут великий екран з високою частотою оновлення, продуктивний процесор і навіть ємний акумулятор з підтримкою швидкої зарядки. Виходить, що все найнеобхідніше тут уже є. Називаємо п’ять причин купити Xiaomi Pad 6, добре заощадити і не пошкодувати про свій вибір.

Екран Xiaomi Pad 6

Найголовніше в будь-якому планшеті – це екран. Через нього ми взаємодіємо з пристроєм, а отже, якщо з ним буде щось не так, то і враження від використання буде змазане. У цьому плані Xiaomi Pad 6 можна легко назвати “топ за свої гроші”. У ньому використовується IPS матриця на 11 дюймів з роздільною здатністю 2880х1800 точок. У сукупності це дає нам щільність пікселів на рівні 309 PPI.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для порівняння: у iPad 10, який коштує значно дорожче, це значення 264 PPI. Ну а щоб очам було ще приємніше, виробник оснастив дисплей високою частотою оновлення – 144 Гц. Мало того, що зображення дуже чітке, так ще й анімації відмальовуються максимально плавно. Користуватися таким пристроєм – одне задоволення. Якщо ви хоча б раз спробуєте екран з високою частотою оновлення, то повертатися до простих дисплеїв уже не захочете.

Планшет із потужним процесором

З екраном розібралися, тепер саме час поговорити про продуктивність. Можна встановити який завгодно крутий дисплей, але якщо все буде гальмувати, то і пристрій одразу відправиться на смітник. У Xiaomi Pad 6, встановлений потужний Qualcomm Snapdragon 870. В AnTuTu цей процесор легко вибиває в районі 720 000 балів, що є відмінним показником для 2023 року. Купивши Xiaomi Pad 6 ви можете не переживати, що через рік планшет стане гальмувати.

Запас міцності у нього є, і його вистачить на кілька років. Ну а щоб уся ця радість не розряджалася одразу після запуску гри, виробник встановив у планшет акумулятор на 8840 мАг з підтримкою швидкої зарядки 33 Вт. Це одна з найбільших батарей серед пристроїв цього класу. Завдяки їй ви можете не переживати, що Xiaomi Pad 6 розрядиться в найбільш невідповідний момент

Планшет з металевим корпусом

Коли Xiaomi представила минуле покоління Xiaomi Pad 5, всі подумали, що задня частина планшета виконана зі скла, але виявилося, що це звичайний пластик. У Xiaomi Pad 6 компанія пішла іншим шляхом. Тепер корпус повністю виконаний з цільного шматка металу. Більше можна не переживати, що якісь деталі почнуть люфтити або скрипіти. Тут це просто виключено.

Нікуди не поділися і цілих чотири динаміки. iPad 10 зі своїми двома заплакав десь у сторонці. Xiaomi Pad 6 видає шикарний стереозвук, а підтримка Dolby Atmos тільки додає йому глибини. До речі, за рахунок відмови від пластику вийшло зменшити вагу планшета. Замість 511 грамів тепер це 490. Хоч різниця і не дуже велика, але якщо довго тримати його у висячому положенні, то навіть вона буде відчуватися.

Планшет на Андроїді

Xiaomi Pad 6 працює на операційній системі Android 13 з оболонкою MIUI Pad 14. Якщо ви думаєте, що це просто розтягнута до розмірів планшета смартфонна версія, то це далеко не так. По-перше, тут як слід попрацювали над багатозадачністю. Ви без жодних проблем зможете запускати кілька додатків одночасно і перемикатися між ними в один дотик. Система не вивантажуватиме їх з пам’яті, і тому ви без проблем зможете повернутися до того місця, де зупинилися.

По-друге, спеціально під екран Xiaomi Pad 6 адаптовано понад 200 додатків, що значно додасть зручності під час їхнього використання. Всі елементи управління розташовані в зручних місцях. Плюс до всього, вони підтримують Drag and Drop, що дасть змогу в режимі багатозадачності просто перетягувати потрібні дані між ними.

До речі, подумали розробники і про тих, хто часто скидає різну інформацію з планшета на комп’ютер і назад. У Xiaomi Pad 6 встановлений USB 3.2, а отже, якщо у вас є сумісні пристрої, то передача даних відбуватиметься на дуже високій швидкості. Принаймні, завантажити в пам’ять планшета пару сезонів серіальчика в дорогу ви зможете реально швидко.

Ціна Xiaomi Pad 6

У базовій версії Xiaomi Pad 6 пропонує відразу 128 ГБ пам’яті. Можна вважати цей обсяг еталонним для планшетів. 64 ГБ вже дуже мало, а 128 цілком достатньо. До того ж за бажання можна докупити до нього стилус Xiaomi Smart Pen другого покоління, клавіатуру Xiaomi Pad 6 Keyboard або, якщо вам просто потрібен чохол, то Xiaomi Pad 6 Cover. Уже задумалися про покупку? Тоді давайте поговоримо про найцікавіше – ціни.

З 4 серпня на Xiaomi Pad 6 діє знижка за купоном, який потрібно взяти на сторінці з товаром. У підсумку хороший планшет обійдеться вам трохи більше, ніж у 300 доларів. До того ж перші 360 покупців отримають можливість виграти 10 Xiaomi Pad 6, 50 POCO Watch, 100 Redmi Band 2 і 200 Redmi Buds Essential. Як бачите, за ті характеристики, які пропонує Xiaomi Pad 6, ціна просто шикарна. Не відкладайте покупку в довгий ящик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.