Apple Watch SE 3 не вийдуть до вересня наступного року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple не планує випускати Apple Watch SE третього покоління цього року, повідомляє Марк Гурман з Bloomberg. У своїй розсилці Гурман повідомив, що Apple Watch SE будуть оновлюватися раз на два роки, тому вихід третього покоління можна очікувати у вересні 2024 року.

Це означає, що Apple Watch SE другого покоління залишаються цілком прийнятною покупкою для тих, хто розглядає можливість їхнього придбання, оскільки оновлення пристрою не очікується ще понад рік, і у нього ще достатньо часу в життєвому циклі.

Попередні покоління Apple Watch SE були випущені у вересні 2020 року і у вересні 2022 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple Watch SE є найдоступнішим смарт-годинником від Apple, проте в ньому немає деяких функцій, наявних у дорожчих моделях Apple Watch, зокрема підтримки ЕКГ, вимірювання кисню в крові, постійно увімкненого дисплея і відстеження температури. Крім того, порівняно з Apple Watch Series 7 і новішими моделями, у них товстіші рамки і менший розмір.

За словами Гурмана, серед нових моделей, які будуть представлені цього року, виявляться Apple Watch Series 9 двох розмірів, а також Apple Watch Ultra другого покоління.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.