Один із директорів Samsung пояснив головний недолік Galaxy Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із директорів Samsung пояснив, чому Galaxy Watch не працюють з iPhone. Інтерв’ю опублікували в iMore.

Згідно з джерелом, подробицями про новий годинник поділився директор з глобального планування продуктів Samsung Джунхо Парком. Серед іншого, він відповів, чому останні покоління Galaxy Watch не працюють у парі з iPhone. Якщо коротко – у всьому винна Apple.

Виявляється, після переходу на wearOS команда Samsung виявила, що Galaxy Watch, під’єднані до айфона, мають безліч дивних і нелогічних обмежень у роботі – причому урізає можливості годинника саме iPhone. Тоді в компанії вирішили, що ОС цих девайсів усе ще занадто різні й повноцінно “подружити” їх не вийде, тому інженери відмовилися від сумісності з iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.