Samsung представила новий Galaxy Watch 6: впізнаваний дизайн і повернення обертового безеля

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung продовжує шалену серію анонсів, представивши Galaxy Watch 6 та Watch 6 Classic, останній з яких має обертовий безель – найбільш знакова особливість компанії у своїх носячих пристроях, яка повертається після річної перерви. Вони випускаються у двох розмірах, і всі варіанти мають опцію LTE з модулем eSIM.

Galaxy Watch 6 має низку вдосконалень порівняно з Watch 5. Мінімалістичний, доступніший за ціною представник нової серії позбавлений обертового безеля, але все ще має всі нові функціональні можливості. Новий годинник є дещо меншим за свого попередника і доступний у форматах 44 мм та 40 мм. Однак, завдяки тоншій рамці, екрани стали дещо більшими – 1,5″ та 1,3″ відповідно.

Дисплеї у Watch6 Classic такі ж самі, хоча версія з обертовим безелем продається у розмірах 47 мм і 43 мм. Усі моделі Galaxy Watch6 мають екран Super AMOLED з повнокольоровим покриттям AOD і захисним сапфіровим склом зверху.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ці пристрої оснащені новим чіпсетом Exynos W930. Він, як і раніше, оснащений двоядерним процесором, але максимальна тактова частота тепер на 18% вища і становить 1,4 ГГц. Оперативна пам’ять також збільшилася на 33% до 2 ГБ, а внутрішня пам’ять – на 16 ГБ.

Найбільше вдосконалення, яке Samsung впровадив у серію Watch6, стосується програмного забезпечення. Завдяки датчикам температури шкіри та пульсометру, годинник надаватиме більш глибоку інформацію про сон.

Компанія також з гордістю оголосила, що годинник є єдиним пристроєм, який підтримує повний набір функцій для відстеження стану здоров’я – ЕКГ, сповіщення про частоту серцевих скорочень, артеріальний тиск, прогнозування менструального циклу та виявлення падінь.

Watch6 підтримує Samsung Wallet (у країнах, де він доступний), його можна використовувати як дистанційний спуск затвора камери або для пошуку телефону власника за допомогою інтегрованої карти. Оскільки існує WearOS для Samsung, годинник підтримує додатки Google і сторонніх розробників.

Watch6 та Watch6 Classic оснащені батареями ємністю 425 мАг для більших розмірів (44 мм ванільний або 47 мм класичний) та 300 мАг для менших (40 мм ванільний та 43 мм класичний). Пристрої також сертифіковані за стандартом IP68, їх можна занурювати у воду на глибину до 50 м (5ATM) і вони відповідають стандарту MIL-STD-810H.

Samsung Galaxy Watch 6 доступний у графітовому (обидва розміри), сріблястому (лише 44 мм) та золотому (лише 40 мм) кольорах. Ціна 11 999 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.