Представлено квадрокоптер DJI Air 3: дві 4K-камери, автономність 46 хвилин і ціна від $1099

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

DJI представила квадрокоптер Air 3. Він отримав низку корисних функцій, найоригінальнішою з яких стала можливість одночасного запису на обидва модулі камери. Крім того, апарат примітний хорошою автономністю і просунутою системою розпізнавання перешкод.


Перша камера пристрою отримала стандартну еквівалентну фокусну відстань у 24 мм (f1,7), друга – 70 мм (телеоб’єктив, f/2,8). Кожен модуль оснащений сенсором із розміром матриці 1/1,3 дюйма і вміє знімати HDR-відео в якості 4K @ 60 fps або в 4K SDR @ 100 fps. Камери можна використовувати одночасно: тоді роздільна здатність складе 2,7K, а формат ролика буде вертикальним. У цьому разі зображення з телеоб’єктива накладеться на відеоряд з основного модуля

Заявлений час автономного польоту новинки становить до 46 хвилин. Пристрій може транслювати відео на відстань до 20 км (Full HD, 60 fps). Ще однією особливістю моделі стала технологія накопичення енергії за допомогою фірмової зарядної док-станції: всі під’єднані до неї АКБ (до трьох) діляться зарядом з найбільш “повним” акумулятором, тому продовжити час роботи дрона можна без підключення до розетки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Виробник також зазначає, що Air 3 став першим пристроєм серії, який отримав функцію всеспрямованого розпізнавання перешкод: допоміжні камери разом із ToF-сенсором забезпечують огляд на 360°.

На ринку США базова версія новинки в комплекті з однією АКЮ і контролером RC-H2 без дисплея (в його ролі використовується смартфон) оцінена в $1099. Дві інші модифікації включають пару АКБ, станцію зарядки, сумку, інші аксесуари і контролер RC-N2 або RC. У першому випадку ціна складе $1349, у другому – $1549.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.