Водонепроникність Galaxy Tab S9 перевірили на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є ймовірність, що компанія Samsung може зробити наступну флагманську серію планшетів Galaxy Tab S9, дорожчою, ніж попередник. Частково причина, ймовірно, полягає в тому, що Samsung, нарешті, забезпечує захист від води і пилу в лінійці Galaxy Tab S.

І тепер, лише за тиждень до того, як Samsung збирається представити Galaxy Tab S9, хтось на Reddit злив відео планшета, який виглядає схожим на базову модель Galaxy Tab S9, і на цьому відео планшет продовжує нормально працювати після того, як на нього вилили в чашку з водою.

https://twitter.com/Razar_the_Raven/status/1681289525413249025?t=nYdge6fzjKnfTVu2L5OZig&s=31

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звісно, якщо пристрій продовжує працювати після того, як його полили H2O, це не обов’язково тому, що пристрій офіційно сертифікований за водонепроникністю, адже шкода від води може настати не одразу, а за певний час, тож це відео насправді нічого нам не говорить. Проте, воно дає нам перший погляд на працюючий Galaxy Tab S9 з модернізованим дизайном задньої камери і наявністю тільки однієї задньої камери замість двох, що підтверджує, що це не один з існуючих планшетів Samsung Galaxy Tab S.

Для тих, хто не встигає за всіма витоками і чутками, я нагадаю, що Samsung випустить три моделі Galaxy Tab S9 – базову модель, модель Plus і модель Ultra. Samsung також працює над двома варіантами Galaxy Tab S9 Fan Edition, хоча вони, ймовірно, не матимуть водо- та пилозахисного дизайну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.