Ґаджети

Samsung Galaxy Watch 6 отримає тонші рамки, більше оперативної пам’яті та краще відстеження фізичної активності

Share

Хоча до офіційного анонсу серій Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Tab S9 і Galaxy Watch 6 залишився тиждень, ми знаємо вже практично все про ці пристрої. Сьогодні ж у нас з’явилися повні специфікації Galaxy Watch 6 і Galaxy Watch 6 Classic, що не залишає нам нічого для уяви.

Нагадаю, що раніше в мережу просочився дизайн обох майбутніх розумних годинників серії Galaxy Watch 6.

Тепер, надійний інсайдер SnoopyTech опублікував специфікації Galaxy Watch 6 і Galaxy Watch 6 Classic у Твіттері. Якщо вірити його твердженням, обидві моделі від Samsung матимуть тонші рамки, трохи більші екрани, більше оперативної пам’яті та покращене відстеження фізичної активності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що Galaxy Watch 6 оснащений 1,31-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 432 x 432 пікселів і щільністю пікселів 330 пікселів на дюйм для 40-мм версії. 44-мм версія розумного годинника має 1,47-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 480 x 480 пікселів і щільністю пікселів 372 ppi.

Що стосується моделі Galaxy Watch 6 Classic, то вона має більш тонку обертову рамку, ніж Galaxy Watch 4 Classic. Це, до речі, підтверджує фотографія, на якій зображений професійний футболіст Сон Хин Мін, що проходить через Термінал у міжнародному аеропорту Інчхон, зі, схоже, Galaxy Watch 6 Classic на руці.

Повідомляється, що обертова частина безеля виготовлена з нержавіючої сталі. 43-мм версія Galaxy Watch 6 Classic оснащена 1,31-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 432 x 432 пікселів і щільністю пікселів 330 пікселів на дюйм, як і менша версія Galaxy Watch 6. 47-міліметрова версія Galaxy Watch 6 Classic оснащена 1,47-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 480 x 480 пікселів і щільністю пікселів 372 пікселів на дюйм.

Обидві моделі розумних годинників захищені сапфіровим склом на екранах. У звіті стверджується, що обидві моделі виготовлені з алюмінію і мають рейтинг IP68 з пило- та водонепроникності (до 5 атм) і рейтинг MIL-STD-810G зі стійкості до падінь і ударів.

Galaxy Watch 6 будуть доступні в графітовому, золотому та срібному кольорах, а Galaxy Watch 6 Classic – у чорному та срібному кольорах.

Що стосується внутрішнього обладнання, Galaxy Watch 6 і Galaxy Watch 6 Classic оснащені процесором Exynso W930, про який ми розповідали кілька днів тому. Кажуть, що цей чіпсет приблизно на 10% швидший, ніж чіп Exynos W920, який використовується в серіях Galaxy Watch 4 і Galaxy Watch 5.

У майбутніх новинок 2 ГБ оперативної пам’яті (на 512 МБ більше, ніж у Galaxy Watch 5) і 16 ГБ вбудованої пам’яті. І вони використовують Wear OS 4 з програмним забезпеченням One UI Watch 5, функції якого Samsung розкрила кілька тижнів тому.

У звіті вказується, що обидві моделі майбутніх годинників матимуть дуже детальне відстеження сну та рекомендації щодо поліпшення якості сну. 40-мм Galaxy Watch 6 і 43-мм Galaxy Watch 6 Classic оснащені акумулятором ємністю 300 мАг, а 44-мм Galaxy Watch 6 і 47-мм Galaxy Watch 6 Classic живляться від акумулятора ємністю 425 мАг. Усі годинники мають бездротову зарядку.

Крім того, вчора спливла одна цікава річ. У Samsung може бути бізнес-модель Galaxy Watch 6. Як повідомляє CNET, Samsung може мати інший фокус на продажі Galaxy Watch 6. Що ж, подробиць про те, що означає ця “бізнес-модель”, немає, але все, що ми можемо припустити, це те, що це може бути пов’язано з їхньою стратегією продажів у різних регіонах.

Нам доведеться дочекатися заходу Galaxy Unpacked, щоб дізнатися офіційні подробиці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Apple Vision Pro 2 може використовувати більше технологій Samsung і бути дешевшим

    Перша гарнітура змішаної реальності Vision Pro від Apple, можливо, не змогла змінити світ через свою…

    13.05.2024

    Apple запевняє, що ультратонкий iPad Pro M4 не гнутиметься

    На минулій презентації Apple заявила, що "новий iPad Pro - найтонший продукт компанії за всю…

    13.05.2024

    Складено топ-6 найкращих смартфонів на Android на весну 2024 року

    На першому місці, зненацька, опинився зовсім не флагманський Samsung Galaxy S24 Ultra, а Google Pixel…

    13.05.2024

    Названо найкращі смартфони за часом роботи від акумулятора на 2024 рік

    Ведучий YouTube-каналу Quke.ru перерахував найкращі за автономністю смартфони на сьогодні. Blackview 9300 Pro . Він оснащений…

    13.05.2024

    Новий чіп Apple M4 показує дуже високу продуктивність

    Apple робить щось шалене зі своїм новим чіпом M4. Хоча ми звикли бачити, як нові…

    13.05.2024

    1600-річний камінь із загадковим написом знайшли в англійському саду

    Чоловік в Англії, що пропалює свій сад, зробив унікальне відкриття. Він знайшов старий камінь із…

    13.05.2024