Beats представила флагманські навушники Studio Pro. Конкурент AirPods Max, але вдвічі дешевший

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вперше з 2017 року Beats представила нові флагманські навушники. Модель називається Beats Studio Pro, і на перший погляд вона мало чим відрізняється від своїх попередників. Компанія вирішила не експериментувати з дизайном, майже цілком скопіювавши популярні Studio 3.

Beats каже, що зосередилася на інших речах, зокрема, вдосконаленні звуку, шумозаглушення та комфорту. Технічно це перші бездротові навушники Apple (компанія з Купертіно володіє Beats), які працюють не лише через Bluetooth, а можуть відтворювати lossless audio через Type-C або 3.5-мм аудіороз’єм, обробляючи звук на вбудованому ЦАПі. При цьому новинка має тісний зв’язок як з гаджетами Apple, так і з Android-девайсами.

За відтворення звуку в Studio Pro відповідають 40 мм драйвери з майже нульовим спотворенням навіть на високій гучності. Система ANC отримала набір удосконалених мікрофонів, а також режим прозорості. Автономність моделі становить до 40 годин без шумодава, і до 24 годин з увімкненим ANC/ прозорістю. Підтримується швидка зарядка, 10 хвилин біля розетки додають 4 години відтворення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Studio Pro мають вбудовані звукові профілі: для фільмів та ігор (Entertainment), музики (Beats Signature), і голосових дзвінків/подкастів (Conversation). Навушники підтримують швидке під’єднання до iPhone та Android, працюють із голосовими асистентами та функцією “пошук пристрою” від обох компаній. Також Studio Pro відтворюють просторовий звук, відстежуючи положення голови користувача, що раніше було ексклюзивною можливістю лінійки AirPods.

Ціна Beats Studio Pro становить $349.99. Доступно чотири кольори: чорний, темно-коричневий, синій і пісочний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.