Ноутбук із частотою 144 Гц – найкращий вибір для ігор у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ігрова індустрія постійно розвивається, і однією з останніх новинок, що привернули увагу геймерів, стали ноутбуки з частотою 144 Гц. А чому вам варто придивитися до таких пристроїв – пояснив @talharaza на порталі HackerNoon.

Основна перевага ноутбуків із частотою 144 Гц полягає у високій частоті оновлення, яка означає кількість кадрів, що відображаються за секунду. Порівняно зі стандартними дисплеями з частотою 60 Гц, ноутбук із частотою 144 Гц забезпечує значно швидше відображення кадрів. Геймери помітять поліпшену чуйність органів керування, швидший час реакції та плавність ігрового процесу. Будь то точне прицілювання в шутерах від першої особи або виконання складних рухів у файтингах.

Але ви можете відзначити, що існують ще й 165 Гц і 240 Гц ноутбуки. Так, такі варіанти є, але тут усе зрештою зводиться до особистих уподобань і типів ігор, у які ви граєте. Якщо ви любитель казуальних ігор або обмежені в бюджеті, монітор із частотою 144 Гц забезпечить значне поліпшення порівняно з нижчими частотами оновлення. Змагальні геймери, для яких важлива швидкість відгуку, можуть вибрати і 165 Гц ноутбуки, або навіть перейти на 240 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На щастя, ми живемо в той час, коли ноутбук із частотою 144 Гц можна знайти за цілком “пристойні” гроші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.