Baseus випустила геймерські TWS-навушники з двома способами підключення за 50$

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Baseus випустила нову модель бездротових навушників AeQur G10. Це перші TWS бренду, створені спеціально для геймерів. Вони підключаються до смартфонів через Bluetooth 5.3, але також можуть використовуватися з консолями і ПК завдяки комплектному Bluetooth-передавачу. Донгл зберігається прямо в кейсі навушників, і розрахований на роз’єми USB-A / Type-C.

Навушники виконані у форм-факторі внутрішньоканальних затичок зі змінними силіконовими амбушурами. Заявлена функція мультипоінта з підключенням до двох пристроїв одночасно, низька затримка звуку до 25 мс, а також функція об’ємного 360-градусного звучання, яка дасть точне позиціонування в іграх.

AeQur G10 мають світлодіодне підсвічування і чотири вбудовані мікрофони з шумозаглушенням під час дзвінків. Модель підтримують фірмовий застосунок, де можна налаштувати сенсорне управління, підсвічування, еквалайзер, увімкнути просторовий звук і подати звуковий сигнал на навушник, що зник.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Baseus обіцяє до семи годин автономної роботи на одному заряді, а разом із кейсом загальна автономність зросте до 25 годин. Повна зарядка навушників займає близько години.

Новинка вже з’явилася в продажу на AliExpress за ціною 49.99 доларів .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.