Categories: Ґаджети

Xiaomi Mi Band 3 розчарує покупців жахливим зовнішнім виглядом і можливостями

Share

Чутки про спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3 ходять досить давно, і було їх уже чимало, проте достеменно відомо два факти. Глава китайської корпорації Xiaomi Лей Цзюнь ще в березні заявив про те, що з великим нетерпінням чекає презентації нового фітнес-трекера. Вчора, під час анонсу ігрового телефону Black Shark , цього високопоставленого співробітника помітили з майбутньою новинкою, яка була надіта на його руку.

Не можна не помітити, що в 2016 році саме Лей Цзюнь за кілька тижнів до офіційної презентації Mi Band 2 виклав в мережу кілька фотографій майбутньої новинки, тим самим розсекретивши її зовнішній вигляд. Не виключено, що в цей раз він вчинить так само, проте вже зараз можна зробити кілька простих висновків про майбутню новинку, грунтуючись на офіційних підтверджених даних.

На знімках можна помітити, що фітнес-браслет володіє не такою формою, як його попередники. Виробник зробив пристрій більшим, але при цьому зберіг його форму у вигляді краплі, завдяки чому користувачі зможуть легко міняти ремінці. Проте, зовнішній вигляд Xiaomi Mi Band 3 просто жахливий. З якихось незрозумілих причин китайська корпорація вирішила використовувати глянсовий пластик.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мало того, що глянсовий пластик дуже сильно відблискує при яскравому світлі, наприклад вдень ​​на вулиці, так ще він і виглядає вкрай дешево, немов це якийсь гаджет з AliExpress за пару гривень. Також не варто забувати, що на глянці завжди видно пил, бруд, відбитки пальців, а ще цей матеріал дуже легко дряпається. Саме з цих причин зовнішній вигляд майбутньої новинки просто жахливий.

За даними джерела з Weibo, який нібито зумів протестувати браслет Xiaomi Mi Band 3, в ньому відсутні модулі NFC і GPS. Це означає, що оплачувати за допомогою наручного гаджета покупки в магазинах не вийде, а ще пристрій не зможе відстежувати і відображати своє місце розташування в просторі. Таким чином, на жаль, єдиним значущим нововведенням новинки стане тільки сенсорний екран з підтримкою управління за допомогою жестів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Vivo X100s з Dimensity 9300+ набрав більше 2,3 млн балів в AnTuTu

    Очікується, що в травні Vivo випустить три нові моделі: X100s, X100s Pro та X100 Ultra.…

    28.04.2024

    Sony Xperia 1 VI буде коштувати менше свого попередника

    Згідно з повідомленням SumahoDigest, користувач на Weibo поділився фрагментом коду, який показує, що Sony Xperia…

    28.04.2024

    Ідеальний смартфон для пенсіонерів та дітей: великий екран і неможливо розбити

    Найтонший, найлегший, найшвидший і найміцніший телефон-"Дракон". Так його представляє компанія-виробник. Компанія Xiaomi Redmi представила нову…

    28.04.2024

    WhatsApp переосмислив знакову опцію Telegram. Вийшло просто та зручно

    Популярний месенджер WhatsApp тестує нову опцію, яка зробить пошук чатів, що часто використовуються, набагато зручніше.…

    28.04.2024

    Як безкоштовні VPN перетворюють смартфони на проксі та чому це небезпечно

    Безкоштовні VPN-програми можуть використовувати телефони користувачів з метою: збирати дані і паролі, зламувати акаунти і…

    28.04.2024

    Власників RTX 4090 чекають погані новини

    RTX 4090 від Nvidia залишається безперечним найпотужнішим графічним процесором на ринку, незважаючи на те, що…

    28.04.2024