Ґаджети

Новий смарт-годинник HONOR Watch 4 має непоказний вигляд, але може вас здивувати

Share
Час читання: 2 хв.

Разом зі складним флагманом Magic V2, компанія Honor представила смарт-годинник Watch 4. Це відносно недорога модель, яка може приємно здивувати своїм функціоналом.

Характеристики HONOR Watch 4

Почнемо з найголовнішого в пристроях такого типу, тобто з екрана. Він має діагональ 1.75 дюйма і заснований на матриці AMOLED. Роздільна здатність становить 390×450 пікселів, що відповідає солідним 340 ppi. Крім того, дисплей оновлюється з частотою 60 Гц, що поки що рідкість для переносних пристроїв.

Обіцяють водонепроникний корпус, здатний витримувати занурення на глибину до 50 метрів, понад 400 фірмових циферблатів і можливість самостійної зміни ремінців для кастомізації гаджета.

Мабуть, ключовою фішкою Honor Watch 4 є вбудована eSIM, що дає змогу користуватися смарт-годинником, не маючи при собі смартфона. Власники зможуть здійснювати і приймати голосові виклики – для цього на борту “вотчей” є мікрофон і динамік. Крім того, присутня просунута навігація з підтримкою систем GPS, ГЛОНАСС, GALILEO, QZSS і Beidou.

Для прослуховування музики телефон також не знадобиться, оскільки її можна завантажувати в Watch 4 і слухати через бездротові навушники (пристрій має 4 ГБ вбудованої пам’яті). Крім того, годинник пропонує модуль NFC для безконтактної оплати і незалежний від телефону голосовий помічник. Є типові функції моніторингу: вимірювання пульсу і рівня кисню в крові, а також моніторинг сну і менструального циклу.

За заявою виробника, гаджет має працювати до 10 днів без підзарядки з активною eSIM. Показник дуже значний на тлі 1-2 денної автономності годинників від Apple і Samsung.

Ціна і дата виходу HONOR Watch 4

Годинники вже доступні в Китаї за ціною 999 юанів (~139 доларів). На жаль, поки немає інформації, коли Honor почне продавати цю модель в інших країнах.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Honor
  • Останні записи

    Nintendo Switch 2 вийде навесні 2025 року з магнітними джойконами і новим дизайном стіків

    У недавньому випуску іспанського подкасту Vandal Radio було розкрито нові подробиці про майбутню консоль Nintendo…

    28.09.2024

    Смарт-телевізори Samsung та LG роблять приховані скріншоти

    Популярні моделі смарт-телевізорів Samsung та LG таємно роблять скріншоти екрану, навіть коли користувач використовує їх…

    28.09.2024

    OpenAI планує збільшити вартість підписки на ChatGPT до $44

    OpenAI готується залучити $7 мільярдів у новому раунді фінансування, що може підвищити її оцінку до…

    28.09.2024

    Годинник Xiaomi Watch 2 випустили в новому кольорі

    На міжнародному ринку з'явилася нова версія розумного годинника Xiaomi Watch 2 у стильному кольорі Titan…

    28.09.2024

    VIVO випередила Samsung і Google у випуску Android 15 для флагманів

    Чудова новина для власників флагманських смартфонів VIVO – компанія першою серед великих брендів надала стабільні…

    28.09.2024

    Apple відмовляється від інвестицій в OpenAI

    Apple відмовилася від планів інвестувати в OpenAI, одного з провідних гравців у сфері штучного інтелекту,…

    28.09.2024