Знайшли на AliExpress пауербанк від Baseus, який швидко зарядить смартфон, планшет і навіть ноутбук

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продовжуємо ділитися з вами незвичайними і практичними знахідками з AliExpress. Раніше ми показували багатофункціональне розширення для розетки, а також потужну автомобільну зарядку для девайсів.

Сьогодні в стрічці попався крутий powerbank від відомого китайського бренду Baseus. Його головна особливість – вражаюча потужність у 100 Ватт “на віддачу” електроенергії. Такого показника буде достатньо для швидкого заряджання будь-якого смартфона або планшета і більшості сучасних ноутбуків і ультрабуків, крім найбільш “злих” та ігрових.

Номінальна ємність пауербанка Baseus становить 20 000 mAh; це означає, що користувач може розраховувати на корисний об’єм приблизно в 12 000 mAh. Якщо перерахувати ці цифри, то аксесуар зможе чотири рази зарядити iPhone 13, два рази – MacBook Air 13 або 2-3 рази – великий iPad Air / Pro. При цьому швидкість зарядки буде максимальною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Powerbank оснащений двома портами USB-С і двома USB-A. Сам він теж заряджається швидко – виробник заявляє, що протягом 90 хвилин девайс буде готовий до роботи. Єдиним стоп-фактором для купівлі може стати розмір корпусу: габарити пауербанка становлять трохи менше половини 13-дюймового MacBook Air.

Перевірити ціну і купити 100-ватний powerbank від Baseus можна за цим посиланням . Чудовий подарунок собі або другу, який захоплюється технологіями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.