Samsung випустить розумні кільця та окуляри

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У той час як смарт-годинники продовжують домінувати у сфері носимих пристроїв, Samsung, схоже, вивчає можливість розширення асортименту розумних аксесуарів. Нещодавно компанія отримала три нові товарні знаки від Відомства інтелектуальної власності Великої Британії: “Samsung Circle”, “Samsung Index” і “Samsung Insight”.

Ці торгові марки належать до категорії переносних комп’ютерів, розумних кілець, розумних годинників і смартфонів, серед інших предметів. Хоча конкретна природа цих пристроїв залишається незрозумілою, потенційно вони можуть включати в себе розумні кільця, розумні браслети, контролери VR або навіть розумні окуляри.

Річ у тім, що раніше Samsung захистила товарні знаки “Galaxy Glasses” і “Galaxy Ring”. Однак до кінця неясно, чи пов’язані ці назви з нещодавно придбаними товарними знаками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.