Майбутнє AirPods – більше датчиків і нижчий цінник

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутні оновлення лінійки AirPods можуть містити ще більше функцій, пов’язаних зі здоров’ям, і більш дешеві моделі, оскільки Apple намагається розширити сферу застосування та впровадження персональних аудіопристроїв.

У той час як оновлення AirPods Pro 2 цієї осені, як очікується, буде оснащено інтерфейсом USB-C і, можливо, перевіркою стану слуху наступні релізи можуть бути ще амбітнішими. Наступні моделі можуть навіть надавати переваги здоров’ю в тому ж ключі, що і функції, які можна знайти в Apple Watch.

Марк Гурман у розсилці Power On для Bloomberg вважає, що Apple прагне додати в AirPods більше датчиків здоров’я, включаючи можливість вимірювання температури тіла у вушному каналі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вважається, що вимірювання температури через вухо точніше, ніж через зап’ястя, як це роблять Apple Watch Series 8 та Apple Watch Ultra. Отримання даних з вуха може підвищити точність і зробити їх придатними для інших завдань, наприклад визначення загального стану здоров’я.

Хоча збільшення кількості датчиків може сприяти підвищенню корисності AirPods для користувачів, зміни ціни також можуть підвищити привабливість навушників. Гурман вважає, що зниження ціни на найдешевшу модель AirPods може бути дуже корисним.

AirPods можуть стати «ще вигіднішою покупкою», – вважає Гурман, якщо їхню ціну опустити до $99. Це також теоретично зробить навушники Apple «сильнішим конкурентом» для нових продуктів від Samsung, Sony та Amazon.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.