Названо 4 хороших планшети до 10 тисяч гривень – для навчання, роботи та розваг

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чи потрібний планшет, якщо є смартфон? Потрібен! Якщо ви звикли багато часу проводити вдома зі смартфоном. Найкраще взяти планшет — екран буде більшим, та й термін експлуатації телефону буде продовжено. Також на планшеті можна працювати, підключивши до нього клавіатуру та мишку. Сучасний планшет може замінити ноутбук на більшості завдань. Спеціально для читачів підготував 5 моделей перевірених планшетів.

Lenovo Xiaoxin Pad

Планшет від відомого бренду з великою кількістю хороших відгуків та високими оцінками. Екран 10.61 (2000×1200), IPS матриця з частотою 60 Гц. Є три модифікації пам’яті: 4/64, 4/128, 6/128 – де перша цифра позначає оперативну, а друга постійну пам’ять. Пристрій працює на потужному 8 ядерному процесорі Snapdragon 680, який давно зарекомендував себе з хорошого боку. Планшет має дві камери на 8 Мп. Звичайно, є мікрофон, динамік і слот для карти пам’яті. Дуже ємний акумулятор 7700 мАг – його вистачить на кілька днів активного використання.

Працює Lenovo Xiaoxin Pad 2022 на операційній системі Android 12. Хороший планшет для роботи та навчання за помірну вартість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HUAWEI MatePad 10.4

Цей планшет працює на операційній системі HarmonyOS, яка в чомусь навіть краща за класичний Android. Всі програми для Android сумісні з цією ОС. Також з пристроями від HUAWEI немає проблем при купівлі додатків через санкції — власний магазин AppGallery містить усі необхідні програми та підтримує вітчизняні банківські картки.

Пристрій працює на 8-ми ядерному процесорі HiSilicon Kirin 710A, і має також три модифікації пам’яті: 4/64, 4/128, 6/128. Екран тут такий самий – IPS, частота 60 Гц. Основна камера краще, ніж у попередньої моделі – 13 Мп, фронтальна на 8. Місткої батареї на 7250 мАч вистачить на тривалий час автономної роботи. HUAWEI MatePad давно зарекомендував себе з хорошого боку та має відмінні відгуки на Маркеті.

TCL TABMAX 10.4

Ще один пристрій із гарними відгуками від китайського бренду. IPS матриця на 10.36”, із частотою 60 Гц. В основі планшета 8-ми ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 665. У цьому пристрої є три переваги: ​​6 гігабайт оперативної пам’яті, 256 постійної та мега-ємна батарея на 8000 мАг. Основна камера на 13 Мп, передня на 8 Мп. Єдиний мінус — пристрій працює на Android 11, але цей параметр із хорошим залізом та стабільністю системи можна вважати в деякому плані навіть плюсом.

Планшет підтримує роботу зі стілусом!

TECLAST T50

Ще одна цікава модель з добрими відгуками. У ньому 11 дюймовий IPS екран, 60 Гц – все стандартно у цьому ціновому діапазоні. Але плюсів тут дещо на відміну від вищеописаних гаджетів:

  • Наявність модуля стільникового зв’язку 3G/4G. Вставляємо симкарту та більше Wi-Fi не потрібен;
  • 8 гігабайт оперативної пам’яті, 128 постійної;
  • Потужний 8-ми ядерний чіп Unisoc T616;
  • Основна камера на 20 Мп, передня на 8.

Працює планшет на Android 11, який давно себе зарекомендував з хорошого боку в питаннях стабільності.

Варто розуміти, що у всіх планшетах є Wi-Fi, Bluetooth, динамік та мікрофон!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.