Apple Watch врятували дівчину від смертельного результату

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Молода жінка Кіммі Уоткінс із Цинциннаті, штату Огайо, поділилася своєю історією того, як розумний годинник Apple Watch буквально врятував їй життя. Гаджет своєчасно помітив симптом, що швидкоплинно веде до патології, при якій смертність досягає 50%.

Одного дня 29-річна Кіммі раптово відчула запаморочення та перепочинок, але списала все це на те, що мало їла протягом доби, тому проблему вона вирішила вирішити сном. Проте вже через півтори години її розбудило повідомлення – Apple Watch на її зап’ясті повідомили, що її серцебиття підскочило до 178 ударів за хвилину і варто звернутися за медичною допомогою.

У результаті лікарі виявили у Кіммі сідлоподібну легеневу емболію (ТЛЕ). Це серйозне захворювання, яке нерідко призводить до фатального результату, якщо вчасно не вжити необхідних заходів. Доктор Річард Беккер, кардіолог із Медичного коледжу Університету Цинциннаті, сказав, що смертність від цього стану становить 50%. Крім того, у лікарні у дівчини виявили погану згортання крові, про яку вона не знала.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В даний час дівчина приймає препарати для розрідження крові, працює над відновленням своєї витривалості, а між іншим не перестає дякувати Apple Watch.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.