Представлено Amazfit Cheetah: крутий смарт-годинник, створений спеціально для бігу

Амазфіт Гепард
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Amazfit представила свій перший смарт-годинник, спеціально призначений для бігу – моделі називаються Cheetah і Cheetah Pro (у перекладі – гепард). Новинки оснащені дводіапазонною GPS-антеною з круговою поляризацією, і використовують переваги штучного інтелекту Zepp Coach, щоб пропонувати індивідуальні плани тренувань на основі фізичних кондицій та цілей користувача.

Характеристики Amazfit Cheetah

Обидві моделі мають круглі AMOLED дисплеї з піковою яскравістю 1000 нит, у базових Cheetah – це 1.39-дюймова панель з роздільною здатністю 454х454, у Cheetah Pro – 1.45-дюймів з роздільною здатністю 480х480 пікселів. Також старша модель відрізняється найкращими матеріалами корпусу (титановий сплав проти армованого полімеру), нейлоновим ремінцем (замість силіконового) та вбудованим динаміком.

За основним функціоналом годинник повністю ідентичний. Максимальна точність дводіапазонного GPS (L1+L5) гарантується технологією MaxTrack, яка дозволяє захоплювати майже 99.5% супутникового сигналу: таким чином, пояснює компанія, більше не буде проблем із перешкодами під час бігу між високими будинками чи хмарного неба.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Функції моніторингу ґрунтуються на датчику BioTracker PPG: він вміє відстежувати частоту серцевих скорочень, рівень кисню в крові, аналізувати показники сну та стресу. Доступно більше 150 режимів тренувань з автоматичним визначенням 8 видів спорту. Дані з пробіжок можна синхронізувати з такими сервісами як Adidas Running, Strava, Komot, Relive, Google Fit та Apple Health.

Амазфіт Гепард

Крім того, є автономні карти з навігацією за маршрутом, 2.3 ГБ внутрішньої пам’яті для зберігання музики, можливість підключення до нагрудного пульсометра, помічник Zepp Coach, який створює персоналізовані плани пробіжок та визначає терміни відновлення. З незвичайних фішок – вбудований AI Chat, який може відповідати на будь-які питання про ваші тренування, подібно до особистого тренера-людини.

Amazfit Cheetah Pro

Батареї обіцяють до 14 днів при активному використанні (безперервний моніторинг, AoD) або до 24 днів у економному режимі. З увімкненим GPS автономність становить 26 годин з функцією MaxTrack, які збільшуються до 44 годин у режимі енергозбереження.

Працює годинник під керуванням Zepp OS 2.0, який має екосистему з більш ніж 100 додатків. Підтримуються смартфони під керуванням як мінімум Android 7.0 Nougat або iOS 12. Щодо підключення, вони пропонують як Bluetooth 5,3, так і Wi-Fi 2.4 ГГц.

Ціни та дата виходу Amazfit Cheetah

Новий смарт-годинник вже доступний для покупки на офіційному сайті та у роздрібних продавців Amazfit у Китаї та ряді європейських країн.

  • Amazfit Cheetah – 230 доларів
  • Amazfit Cheetah Pro – 30 доларів.

Компанія обіцяє, що незабаром випустить ще модель Cheetah (Square) із квадратним екраном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.