В AirPods Pro 2 з’являться п’ять нових функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple представила оновлені AirPods Pro другого покоління восени 2022 року. Спочатку вони здалися дуже мінорними, але пізніше стало зрозуміло – це хороший, міцний апдейт покоління навушників.

У 2023 році Apple планує розширити функціональність моделі AirPods Pro 2 – для навушників приготовлено відразу п’ять нових функцій, які вийдуть до кінця поточного року. Вони поширюватимуться з оновленнями ПЗ.

  • Адаптивне аудіо. Цей режим стане в один ряд разом із “Шумозаглушенням” і “Прозорістю”, об’єднавши в собі все найкраще з них. Новий адаптивний режим “динамічно поєднує режим прозорості та активне шумозаглушення залежно від умов користувацького середовища, щоб забезпечити найкращі враження на даний момент” (цитата Apple). Наприклад, навушники працюватимуть у режимі прозорості під час миття посуду, а потім автоматично увімкнуть шумозаглушення, коли ви візьметеся за пилосос.
  • Розпізнавання бесіди. Із цим нововведенням AirPods Pro 2 зможуть автоматично розуміти, коли з їхнім власником хтось розмовляє. Якщо навушники почули діалог, вони приглушуватимуть поточну аудіодоріжку, вмикатимуть режим прозорості та посилюватимуть голос співрозмовника. У користувача має бути стійке відчуття, що на ньому немає навушників.
  • Вимкнення мікрофона. Найближчим часом ви зможете вимикати і вмикати мікрофон під час розмови телефоном простим стисненням ніжки навушника.
  • Персоналізована гучність. Ця функція задіюватиме машинне навчання, щоб AirPods Pro 2 розуміли “умови довкілля та вподобання прослуховування з плином часу” і “автоматично налаштовували відтворення мультимедіа”.
  • Покращене автоперемикання. Ця фіча вже присутня у всіх актуальних моделях AirPods. Apple обіцяє, що у 2023 році вона стане працювати значно швидше та надійніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.