Чіпсет Apple M2 Max – по суті той самий M1 Ultra: огляди перших покупців

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Новий Mac Studio від Apple, оснащений чипсетом Apple M2, може здатися простим оновленням технічних характеристик, але недавні бенчмарки, проведені блогером Люком Міані, показують багатообіцяюче підвищення продуктивності.

Реклама

Хоча M1 Max і M1 Ultra вже були досить швидкими, різниця між ними була не настільки значною, як очікувалося. На жаль, M2 Max зрівнявся або незначно перевершив торішній M1 Ultra. Але ось серія M2 привнесла значні зміни, особливо в GPU.

Тестування, проведене Міані, показало, що M2 Ultra демонструє продуктивність GPU удвічі вищу, ніж M2 Max, у деяких додатках, як-от Blender 3D і 3DMark, і навіть удвічі перевищує продуктивність M1 Ultra.

Apple домоглася такого значного поліпшення завдяки додаванню чіпа контролера пам’яті для балансування навантаження між усіма ядрами M2 Ultra.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: