Amazfit випустила дуже солідний смарт-годинник. Він підійде кожному

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після низки анонсів компанія Amazfit представила новий смарт-годинник Pop 3S. Як і очікувалося, модель отримала дуже великий AMOLED-дисплей, повністю металевий корпус і просунутий набір функцій. Коштує все це порівняно невеликих грошей.

Amazfit Pop 3S оснащений 1.96-дюймовим AMOLED екраном із загартованим 2.5D склом і режимом постійного відображення Always On. Роздільна здатність матриці більша, ніж у топових Apple Watch 9 – 502 x 410 пікселів, що дає щільність 331 ppi. Годинники виконані з нержавіючої сталі, оснащені фізичною кнопкою, і пропонуються в чорному або сріблястому кольорі корпусу. На вибір два типи ремінців – полімерний, з яким гаджет має вельми мінімалістичний вигляд, і металевий браслет, очевидно призначений для чоловіків.

Pop 3S мають понад 100 попередньо встановлених спортивних режимів, вбудований мікрофон з динаміком для приймання дзвінків, і датчики для контролю частоти серцевих скорочень, рівня кисню в крові, стресу і якості сну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія оцінює час автономної роботи годинника до 12 днів, але тільки з відключеним AoD. Наразі Amazfit Pop 3S з’явилися в Індії за рекомендованою ціною 5 999 індійських рупій (~ 73$). Сподіваємося, вже скоро девайс буде доступний для замовлення на AliExpress і подібних майданчиках.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.