Western Digital випустила SSD на 4 ТБ для консолі PS5 – коштує дорожче, ніж сама PlayStation 5

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Western Digital анонсувала новий твердотільний SSD-накопичувач, який отримав сертифікацію для ігрової приставки PlayStation 5.

Реклама

WD_BLACK SN850P NVMe це дуже ємний SSD на 4 ТБ. Раніше Western Digital вже випускала накопичувачі для Sony PlayStation 5 – на 1 і 2 ТБ. Тепер доступна модель і з більш високою ємністю. Втім, усі ці накопичувачі чудово підходять для ПК.

WD_BLACK SN850P NVMe – це SSD з інтерфейсом PCIe Gen 4 x4. Швидкість читання становить 7300 МБ/с, запису – 6600 МБ/с. Показник TBW (кількість терабайт, які можна записати на SSD протягом терміну експлуатації) – 2400. Продуктивність – 1,2 млн IOPS при операціях випадкового читання і запису. За охолодження відповідає окремий радіатор.

Характеристики новинки вражають. Але ще більше вражає ціна. Ціна накопичувача становить 550 доларів. І це більше, ніж коштує сама PlayStation 5, яку продають за 400 (версія без дисковода) і 500 доларів (варіант з Blu-Ray-приводом).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: