Скільки MacBook, iPhone і Apple Watch можна купити за ціною одного AR-шолома Apple Vision Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація WWDC 2023, що відбулася напередодні, привернула до себе підвищену увагу через анонс першого AR/VR-шолома Apple – Vision Pro.

Новинка вийшла в міру цікавою, але все ще непосильною для багатьох через свою ціну в $3500. Щоб зрозуміти, наскільки це взагалі дорого, наші колеги з Mashable вирішили з’ясувати, скільки інших продуктів Apple ви могли б придбати за ту ж суму.

За вартість однієї гарнітури Vision Pro ви можете придбати цілих 140 AirTag, що дозволяють легко відстежувати ваші речі. Або, якщо ви віддаєте перевагу високоякісному звучанню, ви зможете отримати шість пар навушників AirPods Max.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вам потрібен універсальний пристрій, п’ять iPad Air цілком можна купити за ті ж $3500. Як альтернативу можна вибрати три новеньких MacBook Air 13″ на потужному чипі M2.

Для любителів iPhone теж є варіанти – за $3500 можна купити одразу чотири абсолютно нових iPhone 14.

Все це явно демонструє, наскільки новий шолом Apple виявився дорогим. Для порівняння, прийдешній Oculus Quest 3, який практично повністю збігається за функціоналом з Vision Pro, обійдеться в сім разів дешевше – всього в $500.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.