Apple представила величезний MacBook Air. Просто мрія, а не ноутбук

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У рамках сьогоднішньої конференції розробників WWDC 2023 компанія Apple нарешті представила збільшену версію MacBook Air, чутки про яку з’явилися ще рік тому.

Як і передбачалося, новинка зберегла дизайн минулого MacBook Air M2, але отримала збільшений 15,3-дюймовий дисплей замість 13,6-дюймового екрану. Екран тут абсолютно такий самий, як і в молодшій версії. Технології mini-LED чи ProMotion залишилися ексклюзивом MacBook Pro. У чубчик вбудована камера для FaceTime з роздільною здатністю 1080p.

Apple заявляє, що це найтонший 15-дюймовий ноутбук у світі. Його товщина складає всього 11,5 мм, а вага – 1,5 кг. Заявлений час автономної роботи – 18 годин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Незважаючи на збільшені габарити, новий Ейр зберіг безвентиляторну конструкцію. На корпусі розташовані порти USB-C та MagSafe для заряджання. Новинка також доступна в чотирьох кольорах: Silver, Midnight, Starlight та Space Grey.

Новинка доступна в кількох конфігураціях із чіпами Apple M2. Серед інших покращень – модернізована акустична система з 6 динаміками.

Новий 15-дюймовий MacBook Air надійде у продаж вже 13 червня за ціною від $1299 за версію з базовим чіпом M2 та 8/256 ГБ пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.