Найкращі навушники 2023 року для Android або iOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вам потрібне шумозаглушення, гарна якість мікрофона або міцна конструкція, це найкращі навушники.

Sony WF-1000XM4

Якщо вам потрібні найкращі справжні бездротові навушники, Sony WF-1000XM4 має бути серед найпопулярніших моделей. У нього є свої недоліки, але це, ймовірно, найзріліший удар по істинному бездротовому дизайну, який включає в себе ANC. Тим не менш, ціну важко подолати.

Samsung Galaxy Buds 2


Розгляньте Samsung Galaxy Buds 2 Pro як наступну пару навушників через їхнє чудове активне шумозаглушення (ANC) на низьких частотах і зручну посадку. Для користувачів Samsung інтеграція з вашими пристроями зручна і корисна для підвищення продуктивності. Ми б хотіли, щоб Samsung надала слухачам більше можливостей для управління і налаштування звуку, але очікувані обмеження. Навушники звучать найкраще в парі з телефоном Samsung, а власники Android, відмінних від Samsung, отримують коротший кінець палиці з меншою кількістю варіантів кодека. Власники телефонів Android, які змирилися з відмовою від таких функцій, як 360 Audio і Wireless PowerShare, полюблять Buds 2 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple AirPods Pro (2-го покоління)

Apple AirPods Pro (2-го покоління) трохи кращі за AirPods Pro першого покоління і мають такий самий культовий вигляд. Модернізований чип Apple H2 забезпечує краще активне шумозаглушення (ANC) і час автономної роботи, а чип U1 корпусу і вбудований динамік дають змогу точно знайти його в додатку Find My. Якщо у вас є iPhone, нові AirPods Pro – очевидний вибір, але у вас є й інші!

Google Pixel Buds Pro

Багатообіцяючі на папері, Google Pixel Buds Pro пропонують активне шумозаглушення (ANC) і перероблений навушник. Корпус тепер має водостійку конструкцію IPX2, що відповідає рейтингу навушників IPX4. Значно поліпшений час автономної роботи та шумозаглушення в поєднанні з інтеграцією з Google Assistant – ось основні причини, з яких варто звернути увагу на цю модель.

Beats Fit Pro

Beats Fit Pro так само легко використовувати з пристроєм Android, як і з iPhone. Схоже, що Beats, які належать Apple, намагаються залучити ширший ринок, і це працює. Fit Pro підходить як професіонал з тестом на підгонку вушних вкладишів і кількома вушними вкладишами. Якість звуку, безсумнівно, сподобається більшості спортсменів, але Fit Pro однаково гарний як в офісі, так і в тренажерному залі. Основним фактором, що утримує Beats Fit Pro від золота, є ціна.

Beats Studio Buds Plus

Beats Studio Buds Plus – хороші навушники для слухачів, які перемикаються між Android та iOS. Активне шумозаглушення Beats – це крок уперед порівняно з оригінальними Studio Buds. Маленькі корпуси і різні варіанти вушних вкладишів дають змогу носити їх годинами. Це не найвигідніші навушники, але якщо вам потрібні навушники, які добре звучать, мають чудовий вигляд.

Що шукати в найкращих навушниках для Android або iOS

Коли справа доходить до бездротових навушників, існує, здавалося б, нескінченна кількість варіантів. Деякі навушники блокують увесь фоновий шум завдяки відмінному шумозаглушенню, тоді як інші найкраще працюють із певними телефонами. Нижче наведено список запитань, які слід поставити перед покупкою наступної пари навушників.

Чому ви купуєте навушники насамперед?

З’ясування вашого варіанту використання може допомогти вам визначити, які функції актуальні. Хоча багато бездротових навушників оснащені передовими технологіями, не всі хочуть цього або готові платити за це.

Відвідувачі спортзалу захочуть взяти пару навушників для тренувань і віддати перевагу довговічності. Це означає пошук надійного IP-рейтингу . Ступінь захисту IP показує, наскільки продукт стійкий до пилу або води. Щось із рейтингом IPX4 може витримати бризки води з будь-якого напрямку. Спортсмени, які малюють крейдою або бігають пляжем, також можуть подумати про щось із захистом від пилу. Навушники OnePlus Buds Pro 2 мають клас захисту IP55 і корпус IPX4. Як альтернатива, більш доступні Jabra Elite 4 Active мають рейтинг IP57.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.