OnePlus Pad пройшов тест на міцність від JerryRigEverything. Це справжній міцний горішок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Блогер Зак Нельсон, ведучий YouTube-канал JerryRigEverything, відомий своїми краш-тестами різних смартфонів. Днями Нельсон дістався-таки до новенького планшета OnePlus Pad, щоб влаштувати йому перевірку на міцність. І, треба визнати, показав пристрій себе більш ніж гідно.

Перш ніж почати знущання над планшетом, блогер вирішив розібрати стилус. Але ніж для такої справи виявився не особливо зручним, тому в підсумку Нельсон просто зламав аксесуар. Усередині нічого особливого: мідна котушка для бездротової зарядки, акумулятор на 82 мАг і електроніка, що реєструє натискання.

Тестування ж планшета традиційно почалося з дисплея. Залишити невеликі подряпини на склі зміг кернер-“шістка” – стандартний результат для алюмосилікатної панелі. Рамка планшета і кнопки, хоч і металеві, але подряпини після зустрічі з ножем на них залишаються явні. А ось захисне скло на камері виявилося дійсно стійким до механічних пошкоджень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Далі була перевірка на термостійкість – Нельсон нагрів ділянку дисплея до чорноти запальничкою, але та повернулася до початкового стану за якихось пару секунд. У фіналі блогер спробував переламати планшет, давлячи щосили руками. OnePlus Pad на це лише трохи погнувся, зберігши працездатність і цілий екран.

В якості підсумків блогер відзначив міцність планшета, який дав фору багатьом конкурентам, і навіть смартфонам компанії OnePlus .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.