Час міняти монітор. 4 недорогі моделі 27″ до 150 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зміна монітора – те, що пересічний користувач забуває зробити. Багато хто користується монітором багато років і не думає про заміну. А даремно! Адже сучасний дисплей для комп’ютера дуже сильно відрізняється навіть від того, який був випущений років 5 тому. Особливо, якщо на моніторі грають в ігри, дивляться відео або працюють із графікою. Про професійну роботу взагалі мовчу – архітектору, дизайнеру, відеоредактору потрібна особлива якість. Сучасні моделі не тільки дають гарну картинку, а й захищають від відблисків, впливу синього світла, адже найголовніше – ваші очі.

Вартість техніки зараз б’є рекорди – періодично я підбираю для вас ті чи інші пристрої. Підписуйтесь на мій блог, ставте лайк – буде цікаво. У цій публікації покажу 4 монітори до 150 доларів (на момент написання) діагоналлю в 27″. Спочатку йдуть прості моделі, а в самому низу одна можна сказати, що топова за свої гроші.

Усі монітори мають стильний і сучасний зовнішній вигляд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Монітор AOC 27B2H

Ідеальний як для офісної роботи, так і для роботи з графікою. Стильний і сучасний. Хороша і якісна IPS матриця 1920х1080 (Full HD), робоча частота 76 Гц, запас яскравості 250 ніт. Час відгуку матриці 7 мс, покриття екрана матове.

З особливостей – підсвічування без мерехтіння (FlickerFree) і технологія LowBlue для зменшення шкідливого синього світла. Для офісу та домашнього робочого місця. Має дуже хороші відгуки 4.8 на Маркеті, маячня AOC давно зарекомендував себе в ролі якісного виробника моніторів. У цій моделі є звичайний VGA вхід, що добре для старого ПК.

Монітор Acer SA270Abi

Цікава модель від відомого бренду Acer. Матриця IPS з частотою 75 Гц і часом відгуку в 4 мс. Роздільна здатність – 1920х1080. Підійде як для роботи, перегляду фільмів, так для ігор та іншого дозвілля. Поверхня дисплея матова з покриттям антивідблиску. Технологія Eye Care не дасть втомитися вашим очам при довгій роботі за комп’ютером. Кути огляду також радують – 178″.

Відгуки у цієї моделі на Маркеті також близькі до ідеальних. Можна сказати, що ця модель універсальна як для дому, так і для офісу.

Монітор ASUS 27″ VZ27EHE

Тримайтеся міцніше за стілець – у цього монітора від відомого бренду час відгуку матриці всього 1 мс. Принаймні, так заявляє виробник. А чому ми не повинні вірити Asus? Модель підходить як для роботи, так і для розваг. Матова IPS матриця з роздільною здатністю 1920×1080 і частотою 75 Гц буде добре відображати як текст, так і відео або гру.

Решта параметрів приблизно такі ж, які у вищеописаних моделей, стислість сестра таланту, тому повторюватися ми не будемо. Хороша модель для дому з бюджетних варіантів.

Монітор Xiaomi Mi Desktop Monitor 27

Найяскравіший з усіх – запас яскравості тут 300 ніт. Можна сказати, що ця модель ТОП-1 з усіх вищеописаних. Для ігор особливо не підійде, через високий час відгуку (6 мс), але для роботи з текстом, фото і відео – ідеально. Роздільна здатність така ж – 1920х1080, поверхня екрана матова. Модель ідеально підходить для дому та офісу, запас яскравості дуже радує.

Xiaomi Mi Desktop Monitor 27 на момент публікації має 250 позитивних відгуків. Однозначно рекомендую до покупки!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.