Представлено докладні зображення VR-шолома Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналісти 9to5Mac зібрали всі здогадки інсайдерів про дизайн VR/AR-гарнітури і створили детальні рендери гаджета.

В основі концепту лягли зображення опубліковані два роки тому сайтом The Information. Незважаючи на малу кількість інформації про дизайн гаджета, вважається, що майбутній гаджет буде представлений саме в цьому форм-факторі.

Багато інсайдерів порівнюють шолом віртуальної реальності з гірськолижними окулярами. Передня скляна панель укладена в алюмінієву рамку, а округлений перехід нагадує конструкцію Apple Watch.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також є припущення, що на верхній грані з боків розташовані дві фізичні кнопки. Одна перемикає режими з віртуального на доповнений, друга дасть змогу керувати налаштуваннями ПЗ.

Датчики та камери також приховані рамкою. Ремінець стилізований під Apple Watch – цілісний і кріпиться до голови на застібці з правого боку.

Журналісти вважають, що гарнітура не буде оснащена вбудованим акумулятором. Живлення надходитиме із зовнішнього джерела і приєднуватиметься з лівого боку ремінця, за допомогою зарядного магнітного кабелю.

Спираючись на повідомлення Росса Янгадва 4K Micro OLED-дисплея Micro OLED-дисплея з діагоналлю 1,4 дюйма і яскравістю понад 5000 ніт. Однак сприйматися яскравість буде набагато нижчою через поляризацію лінз.

Яким насправді буде пристрій, ми зможемо дізнатися на виставці WWDC 2023, яка відбудеться 5 червня 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.